Özel koşuyu kazanan Göbeklitepe Ağası oldu

Elazığ'da, eski Fırat Üniversitesi Rektörü ve Elazığ Belediye Başkanı merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer anısına düzenlenen bir koşunun bu yılki galibi Göbeklitepe Ağası oldu.

Özel koşuyu kazanan Göbeklitepe Ağası oldu

Elazığ Hipodromu'nda Gerçekleşti

Elazığ Hipodromu'nda gerçekleşen bu özel yarış, 4 yaşındaki 10 safkan Arap atının katılımıyla gerçekleşti ve 1600 metre kum pistte koşuldu.

Göbeklitepe Ağası Birinci Oldu

Mehmet Ali Çeçan'ın sahibi olduğu ve Mehmet Ügür tarafından yetiştirilen Göbeklitepe Ağası, jokeyi Burak Bektaş'ın idaresinde 2.00.14'lük dereceyle birinciliği kazandı. Bu kır at, daha önce Elazığ Jandarma Koşusu'nda da birincilik elde etmişti.

Bu özel koşuyu kazanan Göbeklitepe Ağası oldu

Kılıçbağı İkinci, Mir Aslanı Üçüncü Oldu

Koşunun ikincisi Kılıçbağı, üçüncüsü Mir Aslanı, dördüncüsü Sultan Beylim ve beşincisi Tilki Andrea oldu. Farklar ise sırasıyla 4 boy, burun, boyun ve burun şeklinde oluştu.

Ödül Töreni

Yarış sonrası düzenlenen ödül töreninde, kazanan atın sahibi adına kupayı alan antrenör Elif Açmaz'a, Prof. Dr. Zeki Erişir tarafından takdim edildi.

Bu özel koşu, Prof. Dr. Mustafa Temizer'in anısını yaşatmak ve at yarışları tutkunlarını bir araya getirmek amacıyla düzenlenmiş bir etkinlik olarak önemli bir yere sahiptir.

Bu özel koşuyu kazanan Göbeklitepe Ağası oldu