Özger'den Elazığspor'a 'Sahipsiz Değilsiniz' Ziyareti

Elazığspor taraftarı Dinçer Özger, bordo beyazlı takımımızın antrenmanını izleyerek tatlı ikramında bulundu ve kurban kesti.

Özger'den Elazığspor'a 'Sahipsiz Değilsiniz' Ziyareti

İlimiz kuaför esnaflarından Elazığspor’un fanatik taraftarı Dinçer Özger, Elazığspor’un antrenmanı izleyerek yeni sezon öncesinde başarılar diledi. Dinçer Özger, antrenman öncesinde Elazığspor için kurban kestirip bordo beyazlı futbolculara elleriyle tatlı ikramında da bulundu.

Haber Detay Görseli

ÖZTÜRK: ÇOK ÖNEMLİ TARAFTARLARIMIZDAN BİRİ

Elazığspor başkanı Selçuk Öztürk Dinçer Özger’in iyi bir Elazığspor taraftarı olduğunu belirterek “Çok önemli taraftarlarımızdan biri her zaman Elazığspor’a bizlere desteklerini esirgemeyen Dinçer kardeşimizi misafir ettik. Bize sürpriz yaparak duygulandırdı. Takımımız adına bir kurban kesti. Tatlılar getirdi. Saolsun, çok teşekkür ederiz” dedi.

Haber Detay Görseli

ÖZGER: MORAL İÇİN ZİYARET ETMEK İSTEDİM

Kuaför Dinçer Özger de yeni sezon öncesinde Elazığspor’un sahipsiz olmadığını göstermek amacıyla bir destek verdiğini söyleyerek “sezon öncesi Elazığspor’umuzun sahipsiz olmadığını kanıtlamak amacıyla moral için ziyaret etmek istedim. Allah’ın izniyle sezon öncesi kanımızı akıttık, inşallah işimiz rast gider. Siyasilerden Elazığspor’a destek bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız da Elazığ’a gelecek. İnşallah onların da Elazığspor hakkında bazı sorunları dile getireceğine inanıyorum. Allah’ın izniyle inşallah sezon sonu işlerimiz rast gidecek” ifadelerini kullandı.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli