Periler, Eski Tas Eski Hamam!

Süper Lig temsilcimiz Birevim Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı başkent deplasmanında OGM Ormanspor'a 92-77 mağlup oldu. Bu sezon 8 maçın tam 7'sini kaybeden başantrenör değişimine de gidilmesine rağmen acı reçetede değişim olmazken, 'Ne olacak bu kulübün hali?' soruları da sorulmaya devam etti.

Periler, Eski Tas Eski Hamam!

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 8.hafta maçları, geride kaldı. Birevim Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı bu hafta başkentte, OGM Ormanspor ile karşı karşıya geldi.

İLK 2 ÇEYREKTE FARKI YAKALADIK

Ligde kötü gidişatı bir türlü sonlanmayan Birevim Özel İdare, Çarşamba günü saat 14:00’te Ankara Sait Zarifoğlu Salonunda OGM Ormanspor’un konuğu oldu. Maçın ilk çeyreğini Periler, rakibi karşısında 22-24 galip tamamladı. 2.bölümde de bordo-beyazlıların oyun üstünlüğü olurken devreye 36-45’lik üstünlükle girdik.

EV SAHİBİ ORMAN, 3. PERİYOTTA FARKI ERİTEREK ÖNE GEÇTİ

Devrenin ardından farkı iyice açması beklenen Birevim Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı, rakibi karşısında etkisiz bir görüntü çizerken ev sahibi OGM Ormanspor farkı eriterek skoru 59-58’e getirdi. Final periyodunda temsilcimiz beraberliği elde ederken uzatmalara 75-75 beraberlikle gidildi.

UZATMA BÖLÜMÜNDE, “ESKİ TAS, ESKİ HAMAM!” DEDİRTTİ!

Uzatma bölümünde Birevim Elazığ Özel İdare Basketbol Takımı, yine bildiğimiz haline dönerek, şaşırtmazken sadece 2 sayı bulabildi. Başkent temsilcisi ise 17 sayı kaydetti. Bu durumda Birevim Özel İdare deplasmanda OGM Ormanspor’a 92-77’lik skorla mağlup oldu.

Özel İdare 9.haftada evinde Bellona Kayseri Basketbol ile karşılaşacak.

ACI REÇETEDE DEĞİŞİKLİK YOK!

Bu sonucun ardından Birevim Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı 2020-2021 Basketbol Sezonunda 8 maçta tam 7.mağlubiyetini almış oldu. Bu sezon sadece 1 kez kazanabilen ekipte başantrenör değişimine de gidilmesine rağmen acı reçetede değişim olmazken, “Ne olacak bu kulübün hali?” soruları da sorulmaya devam etti.

92-77

Salon: Sait Zarifoğlu

Hakemler: Erşan Kartal, Tolga Edis, Hakan Gerey

OGM Ormanspor: Robinson 4, Willams 19, Sinem Ataş, Şerife Alperi Onar 20, Walker 13, Nilay Kartaltepe, Meltem Avcı 6, Damla Gezgin 3, Sykes 27, Nazlı Bircan Gökdemir)

Birevim Elazığ İl Özel İdare: Gamze Takmaz 5, Nihan Demirkol 3, Hanusova 12, Cannon 30, Baric 15, Naile Çırak, Sera Özelçi 3, Gizem Sezer, Atkins 9)

1. Periyot: 22-24

Devre: 36-45

3. Periyot: 59-58

İbrahim KARAKULAK