Philip Morris yeni listeyi yayımladı! En ucuz sigara 54 liradan başlıyor

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş'ın duyurusuna göre, Philip Morris sigara grubuna 2 lira zam yapıldı.

Philip Morris yeni listeyi yayımladı! En ucuz sigara 54 liradan başlıyor

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş'ın duyurusuna göre, Philip Morris sigara grubuna 2 lira zam yapıldı. Yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli olacak. En ucuz sigara 54 liradan 56 liraya, en pahalı sigara ise 70 liradan 72 liraya yükseldi.

Zamlar 4 Ocak Perşembe Gününden İtibaren Geçerli

Sigara fiyatlarındaki bu zam, 4 Ocak Perşembe gününden itibaren yürürlüğe girecek. Bu tarihten sonra satışa sunulan Philip Morris sigara grubunun yeni fiyatları, belirlenen zam oranlarını yansıtacak.

Sigara Fiyatlarındaki Zam Trendi

Sigara fiyatlarındaki zam trendi, sık sık yapılan mali düzenlemeler, vergi artışları ve ekonomik faktörlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Sigara fiyatlarındaki zamlar, hem sağlık politikalarının bir parçası olarak sigara tüketimini azaltma amacını taşırken, hem de mali politikaların bir yansımasıdır.

Philip Morris yeni listeyi yayımladı! En ucuz sigara 54 liradan başlıyor

Türkiye Tekel Bayileri Platformu'nun Duyurusu

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş'ın yaptığı duyuru ile sigara fiyatlarındaki bu zam, tüketicilere ulaştırıldı. Sigara fiyatlarındaki değişiklikler, tüketicilerin alışkanlıklarını etkileyebilir ve ekonomik bir gösterge olarak değerlendirilebilir.

Sigara Tüketimindeki Azalış Hedefi

Sigara fiyatlarındaki zamlar, genellikle sigara tüketimini azaltma amacını taşır. Sağlık politikaları çerçevesinde sigara kullanımını azaltmak, halk sağlığını koruma amacı güder. Ancak bu tür düzenlemeler, aynı zamanda tütün ürünlerinden elde edilen vergi gelirlerini de etkiler.