Polisten Elazığ'da dev operasyon! 24 Bin 864 sentetik ecza maddesi ele geçirildi

Elazığ'da polis ekiplerinin düzenlediği narkotik operasyonda 24 bin 864 sentetik ecza maddesi ele geçirilirken, iki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Polisten Elazığ'da dev operasyon! 24 Bin 864 sentetik ecza maddesi ele geçirildi

Elazığ’da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarda, 24 bin 864 adet sentetik ecza maddesi ele geçirilirken, iki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Narkotik Ekiplerinden Büyük Operasyon

Elazığ’da uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretine karşı yürütülen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlükleri, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu madde ticareti, kullanımı ve sevkiyatının önlenmesi amacıyla kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda 444 kutu içerisinde 24 bin 864 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

Polisten Elazığ'da dev operasyon! 24 Bin 864 sentetik ecza maddesi ele geçirildi

Uyuşturucuya Karşı Mücadelede Kararlı Adımlar

Elazığ polisinin uyuşturucuyla mücadele kapsamındaki operasyonları, toplum sağlığını tehdit eden madde bağımlılığına karşı ciddi adımlar atıldığını bir kez daha ortaya koyuyor. Ele geçirilen sentetik ecza maddeleri, uyuşturucu ticaretine büyük darbe vururken, yakalanan iki şüpheli hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Şüpheliler Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

Yakalanan şüpheli şahıslar, emniyet ekiplerince gözaltına alınarak, haklarındaki suç unsurlarıyla birlikte adli makamlara sevk edildi. Elazığ’da uyuşturucu ile mücadelede kararlı duruşun devam edeceği belirtildi.