Prof. Dr. Erol Keleş'ten 14 Mayıs seçimleri vurgusu!

Seçim çalışmaları kapsamında temaslarında devam eden AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Fırat Üniversitesi'ni ziyaret ederek akademisyenler ve idari personelle bir araya geldi.

Prof. Dr. Erol Keleş'ten 14 Mayıs seçimleri vurgusu!

KELEŞ: “BU SEÇİM CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİN, MİLLETVEKİLİ SEÇİMİNİN ÖTESİNE TAŞINMIŞ BİR SEÇİM”

Prof. Dr. Erol Keleş, Palu, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Keleş, İlçelerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Prof. Dr. Keleş: “Bu seçim gerçekten çok önemli bir seçim. Aslında bütün seçimler önemli. Ama bu seçim Cumhurbaşkanlığı seçiminin, milletvekili seçiminin ötesine taşınmış bir seçim.

Prof. Dr. Erol Keleş'ten 14 Mayıs seçimleri vurgusu!

2000 yılından önce bir Türkiye, Amerika’nın önünde el pençe duran bir Türkiye, Avrupa’nın kapısını para için çalan, IMF’nın kapısını para için çalan bir Türkiye. Oradan şu anda 2023’ün bir Türkiye’si. Savunma sanayisiyle kendi kendine yeten bir Türkiye, İHA’larıyla, SİHA’larıyla, savaş uçaklarıyla, savaş gemileriyle, enerjisi konusunda kendi kendine yeten bir Türkiye.

Doğalgaz bulamazsınız dediler, bunu yapamazsanız dediler. Geçen hafta doğalgazı denizden karaya ulaştırdık. Bir yıl boyunca da doğalgaz evlerde bedava olarak dağıtılacak. Bunlar kolay değil.

Prof. Dr. Erol Keleş'ten 14 Mayıs seçimleri vurgusu!

2 tane nükleer santral 2023 yılında bitmek üzere tamamlandı. Bu hafta başında Gabar’da günlük 100 bin varil petrol bulundu. Bunların hiçbiri kolay işler değil. Şimdi dünyanın gözü bizde. Çünkü bölgede lider konuma gelmiş bir Türkiye. Bölgeyi bırakın dünyada lider konuma gelmeye çalışan, bunun için emek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. O her zaman Hakk’ın ve haklının yanında oldu. Emeği nasıl verdiğini ben biliyorum. Bu yaşına kadar gecesini gündüzüne katıyor, belki günde bir, iki saat uyuyor, ne için? Vatanı için, bayrağı için. Biz O’nun yol arkadaşı olarak Allah nasip ederse biz de gecemizi gündüzümüze katacağız ve buradan söz veriyorum onun sırtını asla yere getirmeyeceğiz.

Prof. Dr. Erol Keleş'ten 14 Mayıs seçimleri vurgusu!

Başhekimlik dönemimde özellikle hastane içinde ekibimizle birlikte çok ciddi emeklerimiz oldu arka planda, şimdi ön plana geldik. 9 Haziran’da hastanemizin ihalesi yapılacak 150 yataklı 946 Milyon ödenekle çok kısa süre içerisinde Palu Kovancılar arasına yer şuanda bu buraya da 150 yataklı hastaneyi kazandıracağız, ben bunun takipçisi olacağım zaten bu iş benim işim.

Rektörlük, YÖK bazında da gerekli işlemleri takip ederek buraya Meslek Yüksek Okulu kazandırmak içinde elimden gelen her şeyi yapacağım” şeklinde konuştu.