Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, mazbatasını aldı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla yeniden atandığı görevine mazbatasını alarak resmen başladı.

Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, mazbatasını aldı

Yeniden Atanan Rektör Göktaş, Görevine Resmi Olarak Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörlüğü görevine tekrar atanan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığında düzenlenen törende mazbatasını aldı. Törende YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, mazbatayı Prof. Dr. Göktaş’a takdim etti.

Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, mazbatasını aldı

Elazığ ve Ülkemiz İçin Yeni Dönemde Neler Yapılacak?

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, "Şahsımı bu onurlu göreve tekrar layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a ve Yükseköğretim Kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum," dedi.

Yarım Kalan Projeler Hayata Geçirilecek

Göktaş, yeni dönemde de Fırat Üniversitesi’nin eğitim kalitesini artırmayı ve ülkemize katma değer sağlayacak projeleri sürdürmeyi hedeflediklerini vurguladı. "Geçtiğimiz dört yıl boyunca bir yandan ülkemize fayda sağlayacak projeler geliştirirken, diğer yandan öğrencilerimize nitelikli bir eğitim sunma gayretinde olduk. Yeni dönemde bu anlayışımızı daha da ileri taşıyarak, yarım kalan projelerimizi hayata geçireceğiz. Elazığ ve ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, mazbatasını aldı

Prof. Dr. Göktaş'tan Elazığ'a Müjde

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ’ın ve ülkemizin akademik gelişimine katkı sunmaya devam edeceklerini belirterek, Fırat Üniversitesi’nin bölgedeki önemli rolünü güçlendirmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.