Rüstempaşa Mahallesi'nde kardeş kavgası kanlı bitti

Elazığ'ın Rüstempaşa Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, M.D. adlı şahıs, aile içi tartışma sırasında kız kardeşi E.G.'yi silahla yaraladı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan E.G.'nin durumu ciddiyetini korurken, M.D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Detaylar haberimizde!

Rüstempaşa Mahallesi'nde kardeş kavgası kanlı bitti

Elazığ'ın Rüstempaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir aile içi tartışma silahlı saldırıya dönüştü ve bir kadın yaralandı.

Olayın Detayları

Olay, Rüstempaşa Mahallesi'nde henüz bilinmeyen bir sebepten çıkan aile içi tartışma sırasında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, M.D. isimli şahıs, kız kardeşi E.G.'yi (27) silahla vurarak yaraladı. Tartışmanın nasıl başladığı ve olayın detayları henüz netlik kazanmazken, olay yerine hızlı bir şekilde sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralı kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan E.G.'nin durumunun stabil olduğu belirtildi.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Olayın ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından M.D. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis ekipleri olayın sebeplerini araştırıyor.

Güvenlik ve Kamu Düzeni

Bu tür aile içi şiddet olaylarının önlenmesi ve toplum güvenliğinin sağlanması adına emniyet güçleri ve ilgili kurumlar titizlikle çalışmaya devam ediyor. Elazığ'da yaşanan bu olay, aile içi çatışmaların ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.