Sağlık Hak-Sen Elazığ İl Başkanlığı'nda bayrak değişimi

Haksen Konfederasyonu'na bağlı Sağlık Hak-Sen Elazığ İl Başkanlığı'na Burak Gürgözeler atandı. Göreve atanmasının ardından açıklamalarda bulunan Gürgözeler, Elazığ'da memur sendikacılığı adına yenilikler yapacaklarını ve yetkili sendika olmayı hedeflediklerini belirtti. Gürgözeler, halen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde görev yapmaktadır. Detaylar haberimizde.

Sağlık Hak-Sen Elazığ İl Başkanlığı'nda bayrak değişimi

Yeni İl Başkanı Burak Gürgözeler Görevine Başladı

Haksen Konfederasyonu'na bağlı Sağlık Hak-Sen Elazığ İl Başkanlığına yeni bir atama gerçekleştirildi. Sağlık Hak-Sen Elazığ İl Başkanı Ali Osman Doğan'ın Genel Merkez koordinatörlüğüne atanmasıyla boşalan il başkanlığı koltuğuna Burak Gürgözeler getirildi.

Burak Gürgözeler’in İlk Açıklamaları

Görevine atanmasının ardından açıklamalarda bulunan yeni İl Başkanı Burak Gürgözeler, "Genel Başkanımız Murat Özekinci'nin tensipleri ile sendikamız il başkanlığına atanmış bulunuyorum. Başta Genel Başkanımız ve Teşkilat Başkanımız Mehmet Sırrı Önal olmak üzere bizleri bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Bu teveccühe layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Elazığ'da memur sendikacılığı adına yenilikler ortaya koyacağız ve yetkili sendika olacağız" dedi.

Sağlık Hak-Sen Elazığ İl Başkanlığı'nda bayrak değişimi

Burak Gürgözeler Kimdir?

Elazığ doğumlu olan Burak Gürgözeler, ilk, orta ve lise eğitimini Elazığ'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünde lisans eğitimine devam eden Gürgözeler, başlangıç düzeyinde Almanca ve orta derecede İngilizce bilmektedir. Aynı zamanda ilk yardım eğitmeni olan Gürgözeler, Elazığ UMKE gönüllüsüdür. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışmış olup, halen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde görev yapmaktadır.