Şehit ateşi Elazığ'a düştü!

Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan, Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düştü. Şehidin acı haberi, Güney Kent Mahallesi'ndeki ailesine ulaştı. Aile, Türk bayrakları ile donatıldı ve devlet yetkilileri aileyi ziyaret ederek destek oldu.

Şehit ateşi Elazığ'a düştü!

Elazığlı Şehit Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan’ın Acı Haberi Ailesine Ulaştı

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan'ın acı haberi, Elazığ’daki ailesine ulaştı. Aile, yaşadığı büyük kaybın ardından Türk bayrağı ile donatıldı.

Şehit ateşi Elazığ'a düştü!

Teröristlerin Taciz Ateşi Sonucu Şehit Düştü

23 yaşındaki Sefer Alan, Kuzey Irak'taki teröristlerin taciz ateşi sonucu yaralandıktan sonra şehit oldu. Şehidin acı haberi, Güney Kent Mahallesi'nde ikamet eden ailesine, sağlık ekipleri eşliğinde yetkililer tarafından iletildi. Aile büyük bir yas içinde evlerine Türk bayrakları astı.

Şehit ateşi Elazığ'a düştü!

Devlet Yetkilileri Ailenin Yanında

Şehidin evine giden Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ailenin acısını paylaşmak ve destek olmak amacıyla ziyaret etti. Bu ziyaret, ailenin yalnız olmadığını ve devletin her zaman yanında olduğunu göstermesi açısından önemli bir anlam taşıdı.

Şehit ateşi Elazığ'a düştü!

Şehit Sefer Alan’ın Ailesi

Sefer Alan, ailenin 5 çocuğundan en büyüğüydü ve bekardı. Ailesi, Sefer’in fedakarlığını ve ülkesine olan bağlılığını her zaman gururla anacaklarını belirtti. Elazığ, bir evladını daha şehit vermenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

Şehit ateşi Elazığ'a düştü!