Abbas Gündüz'den Çarpıcı Açıklama: 'Kürtleri Sevmeyen Türk, Türk Değildir'

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, 'Kürtleri sevmeyen bir Türk varsa, Türk değildir. Türkleri sevmeyen bir Kürt varsa, Kürt değildir' dedi.

Abbas Gündüz'den Çarpıcı Açıklama: 'Kürtleri Sevmeyen Türk, Türk Değildir'

15 Temmuz Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz: “Kürtleri Sevmeyen Türk, Türk Değildir”

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Türk ve Kürt halklarının birlikteliğine vurgu yaparak, “Kürtleri sevmeyen bir Türk varsa, Türk değildir. Türkleri sevmeyen bir Kürt varsa, Kürt değildir” dedi.

Devlet Bahçeli’ye Destek ve Vatan Sevgisi

Abbas Gündüz, Türkiye için doğruları cesurca savunan ve milli duruşu her zaman ön planda tutan Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının, yıllar süren birikimin ve vatan sevgisinin yansıması olduğunu ifade etti. Gündüz, Bahçeli’nin, Türk milletine olan derin bağlılığının ve köklü bir davanın liderliğinin her konuşmasında kendini gösterdiğini belirtti.

Türk Milleti: Birlik ve Beraberlikle Güçlü

Gündüz, coğrafyanın birçok kişi için önemli bir faktör olabileceğini, ancak Türk milletinin birlik ve beraberliğiyle her zorluğun üstesinden geleceğini vurguladı. “Türk milleti ne olursa olsun, bölünmez ve yıkılmaz. Birlikte her zorluğu aşabiliriz,” diyen Gündüz, Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin terörle mücadelesinde sergilediği kararlı duruşun önemine değindi.

MHP ve Milli Duruş

Gündüz, “Devlet aklına güvenimiz tamdır. Bahçeli’nin çizgisi her zaman milletin menfaatlerini koruma yönündedir. MHP’yi anlamak zor olabilir, ancak milli duruş ve devletin bekası için atılan adımlar, Türkiye’nin uzun vadeli çıkarlarını gözeten hamlelerdir,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, makam ve mevki için vicdanını satanları adam yerine koymadıklarını belirtti.