Semih Işıkver güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ teşkilatı 13'üncü Olağan İl Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Semih Işıkver güven tazeledi.

Semih Işıkver güven tazeledi

İlçe teşkilatlarının kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, 13’üncü olağan kongresini gerçekleştirdi.

Mevcut başkan Semih Işıkver’in aday olduğu il kongresi, bugün Yakup Kılıç Spor Salonunda gerçekleşti. Pandemi kurallarına uyularak yapılacak olan MHP Elazığ İl Kongresine MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'ın yanı sıra, MHP Milletvekilleri, çevre illerin il başkanları ve partililerin katıldı.

Kongreye AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım katılarak, cumhur ittifakının Elazığ’da devam ettiğini gösterdi.

Kongrenin açılışında ilk olarak MHP Elazığ il başkanlığı adına hazırlanan klip izlendi.

Haber Detay Görseli

YALÇIN: 2023’Ü İKİ SAYGIDEĞER SİYASİ LİDER BİRLİKTE KARŞILAYACAK

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, “Yakinen takip ettiğiniz gibi MHP 9 Ağustos 2020 tarihi itibariyle 13’üncü olağan kurultay hazırlıklarına başlamış, bu imal üzerine öncelikli olarak ilçe kongrelerini, eş zamanlı olarak il kongrelerini başlatmıştır. Partimiz bugüne kadar korona virüs önemlerini almak şartı ile Türkiye genelinde 919 ilçe kongresini tamamlayarak ilçe kongrelerini sona erdirmiştir. Yine 19 Eylül itibari ile başlatmış olduğumuz il kongrelerimiz ise bugün itibariyle 72 rakamına ulaşacak. Yani MHP ülke genelinde bugün başta Elazığ olmak üzere yapılacak 9 il kongresinin aynı zamanda yaptığımız il kongresinin nihayetlenmesi ile birlikte Türkiye’de 72 ilimizi tamamlamış olacak. Türkiye’de genel siyaseti yöneten bir mevcut siyasi iktidarımız var. Bu siyasi iktidarı, Cumhur ittifakı mantığı içerisinde destekleyen bir MHP var. Bu süreç devam edecek. Cumhur ittifakı anlayışı, Cumhur ittifakı politikaları 2023’ü iki saygıdeğer siyasi lider birlikte karşılayacak. Onların yol arkadaşları dava arkadaşları birlikte 2023’e imza atacaklar. Ne söylenirse söylensin, ne kadar saldırılırsa saldırılsın Türkiye Cumhuriyeti devletinin devlet hayatı ile birlikte daha ileriye gideceğini 2023’ü karşıladığımızda müreffeh ve refah içerisinde olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Haber Detay Görseli

Daha sonra İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongre divan başkanlığına gönderdiği mesajı okudu. Mesajın okunmasının ardından faaliyet raporu, mali raporu okundu.

Haber Detay Görseli

IŞIKVER: YENİDEN KIZILELMA HEDEFİNE KİTLENMESİNE NEDEN OLMUŞTUR

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Ülkücü hareketin bilge lideri Doktor Devlet Bahçeli beyefendinin devletimiz ile ilgili ortaya koyduğu tespit, teşhis ve öngörü neticesinde ortaya çıkan Cumhurbaşkanlığı Hükmet Sistemi ve Cumhur ittifakı Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerine oynana bütün oyunları, senaryoları boşa çıkarmıştır. 15 Temmuzu planlayan ve uygulayanların hayal ve hedeflerinin ellerinde patlamasına neden olan bilge liderimiz Türk milletinin devletinin yeniden Kızılelma hedefine kitlenmesine neden olmuştur. Ülkemiz neredeyse 50 yıldır senenin 365 günü terörün açmış olduğu yaraların açmış olduğu süreçten ve terörün kökünün kazındığı sürece erişmiş sadece sınır değil sınır ötesinde de terör örgütü işbirlikçilerinin hayallerinin yerle yeksan edildiği bir duruma gelmişti. Başta PKK ve FETÖ olmak üzere ülkemizin milli birlik ve kardeşliğine kast eden örgütlerin kökünün kazınmasına ve ortadan kalmasına yönelik mücadele son terörist  vatan topraklarından temizlenen kadar devam edecektir” diye kaydetti.

Haber Detay Görseli

IŞIKVER, GÜVEN TAZELEDİ

Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen Elazığ İl Başkanlığı’nın seçimleri yapıldı. Mevcut Başkan Semih Işıkver güven tazeledi.