Size rahat yok!

Elazığ'da, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 7 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılırken, aranan 2 kişi de yakalandı.

Size rahat yok!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, kentte huzur, genel güvenlik ve genel asayişin sağlanması amacıyla çalışma yapıldı.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda, 3 şahsın üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda toplamda 12.60 gram esrar, 1.54 gram metamfetamin ve 14 adet lyrica hap ele geçirildi.

Ayrıca, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden çalışmalarda, bir ikamette ve faaliyet gösteren bir iş yerinde gerçekleşen ateşli silah kullanarak mala zarar verme ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması olaylarının failleri olduğu belirlenen 2 şahıs, olaylarda kullanıldığı düşünülen 2 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı.

Diğer bir taraftan, yapılan üst ve araç aramalarında 2 şahsın üzerinde 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 7 adet fişek bulunurken, aranan 2 şahıs da yakalandı.

Şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatılırken, polis ekipleri kentteki güvenlik önlemlerine devam edecek.