Süleyman Selmanoğlu uzun bir aradan sonra ekranlara çıktı

2004 - 2014 yılları arasında iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı yapan, 'Muhteşem Süleyman' sloganıyla anılan Süleyman Selmanoğlu, uzun bir aradan sonra kamuoyunun karşısına çıktı. 

Süleyman Selmanoğlu uzun bir aradan sonra ekranlara çıktı

2004 - 2014 yılları arasında iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı yapan ve 'Muhteşem Süleyman' adıyla anılan Süleyman Selmanoğlu, uzun bir aradan sonra kamuoyunun karşısına çıktı. 

Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak'ın sunduğu "Ayrıntı" programına konuk olan eski Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ilk bölümde ülke ve Elazığ gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Selmanoğlu programın ikinci bölümünde ise başkanlık döneminde yaptığı hizmetleri anlattı. 

Kendisi dahil tüm belediye başkanlarının az veya çok bu memlekete hizmet ettiklerini belirterek hepsine teşekkür etti. 

Hem başkanlığından önce hem başkanlığı döneminde hem de başkanlığı sonrasında mütevazi bir hayat sürmeyi tercih eden Süleyman Selmanoğlu oy veren, oy vermeyen her kesimin sempatisini kazanmış biri olarak hafızalarda yer alıyor. 

Başkan Süleyman Selmanoğlu, "Önümüzdeki seçimlerde milletvekiili aday adayı olacak mısınız?" şeklindeki soruya "Nasip olursa neden olmasın." şeklinde cevap vermesi dikkatlerde kaçmadı.

Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak, Başkan Selmanoğlu'nun oğlu Sencer Selmanoğlu'nun AK Parti İl yönetiminde olduğunu hatırlatarak, "Sencer'in önünü kestiniz" cümlesine yorum yaptı. Başkan Selmanoğlu, "Sencer'in ilgi alanları çok farklı. En başta kendisi sağlıkçı. Eczacı. Ondan başka küçük baş hayvan çiftliği var. Ata binmeyi çok seviyor. Sencer bunları seviyor. Ben çok istiyorum Sencer’in siyasete girip memleketine hizmet etmesini. Yoksa Sencer’in önünü keser miyim? Ben hemen geri çekilirim" açıklamasını yaptı. 

Kamuoyunda Sencer Selmanoğlu ismi temiz ve beyefendi bir kişilik olarak göze çarpıyor. Babası gibi siyaset yolunda ilerleyecek mi yoksa başka türlü bir hayat mı tercih edeceği sorusunu vatandaşlar arasında merak konusu oldu. 

Tüm bu gelişmeler üzerine Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Sencer Selmanoğlu’nun konuya ilişkin bir açıklama yapması bekleniyor.