Sultanlar Ligi Şampiyonu Fenerbahçe'ye Elazığlı transfer!

Elazığlı voleybolcu Özlem Güven, 2024/2025 sezonu için Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer oldu. Sultanlar Ligi'nde 7. şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe, başarılı sporcuyu kadrosuna katarak yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Güven, memleketi Elazığ'da Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren'i ziyaret ederek, şehrini temsil etmenin gururunu yaşattı. Müdür Eren, Güven'e başarı dileklerinde bulundu.

Sultanlar Ligi Şampiyonu Fenerbahçe'ye Elazığlı transfer!

Elazığlı Voleybolcu Özlem Güven Fenerbahçe’ye Transfer Oldu

Elazığlı voleybolcu Özlem Güven, 2024/2025 sezonu için Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer oldu. Sultanlar Ligi'nde bu sezon 7. şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe, başarılı voleybolcuyu kadrosuna kattı.

Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’e Ziyaret

Yeni sezon öncesinde memleketi Elazığ’a gelen Özlem Güven, Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Müdür Eren, Güven’in Elazığ’ı temsil etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sultanlar Ligi Şampiyonu Fenerbahçe'ye Elazığlı transfer!

Müdür Eren’den Özlem Güven’e Teşekkür ve Başarı Dilekleri

Müdür Eren, Özlem Güven’in başarısını şu sözlerle övdü: “Türkiye’de çeşitli kulüplerde voleybol oynayan ve 2024/2025 sezonu için Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olarak bir ilki yaşatan Özlem Güven, Elazığ doğumlu bir sporcu olarak ilimizi temsil etmenin gururunu yaşatıyor. Spor Lisesi yıllarında öğretmenliğini yaptığım, rahmetli Aytaç Ekinci hocamızın yetiştirdiği Özlem’e teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.”

Özlem Güven’in Başarıları ve Kariyeri

Elazığ doğumlu olan Özlem Güven, Türkiye’de çeşitli kulüplerde gösterdiği performansla adından söz ettirdi. 2024/2025 sezonunda Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayacak olan Güven, hem Elazığ’ı hem de Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil etmek için sahada olacak.

Sultanlar Ligi Şampiyonu Fenerbahçe'ye Elazığlı transfer!

Fenerbahçe’nin Yeni Transferi

Fenerbahçe Spor Kulübü, bu sezon Sultanlar Ligi’nde 7. şampiyonluğunu kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Yeni sezonda Özlem Güven’i kadrosuna katarak gücüne güç katmayı hedefleyen Fenerbahçe, ligdeki iddiasını sürdürmek istiyor.