Tarım İl Müdürlüğü binası mevcut yerinde yapılacak!

AK Parti Elazığ Milletvekili, MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapılması istenilen Tarım İl Müdürlüğü hizmet binasının mevcut yerinde yapılacağını açıkladılar.

Tarım İl Müdürlüğü binası mevcut yerinde yapılacak!

İlk kez Elazığ televizyonlarından Kanal Fırat Televizyonunun gündeme getirdiği Tarım İl Müdürlüğü hizmet binasının Zübeyde Hanım Caddesi’ndeki Viroıloji Parkı’nın üst tarafına yapılmak istenmesi konusu tartışmalara neden olmuştu. Şehir trafiğini olumsuz yönde etkileyecek olan ve o bölgedeki kurum müdürlüklerinin il dışına taşınması hayaline engel olacak olan bu istek akıl tutulması olarak yorumlanmıştı.

Haber Detay Görseli

Tartışmalara neden olan konuyla ilgili AK Parti Elazığ Milletvekili, MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları son noktayı koydu.

BULUT: HİZMET BİNASI MEVCUT YERİNDE İNŞA EDİLECEKTİR

AK Parti Elazığ Milletvekili, MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, “Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde kamu binalarının inşa edilmemesi noktasında hassasiyetle yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda Tarım İl Müdürlüğü Hizmet binası mevcut yerinde inşa edilecektir. Mevcut yerinde yapılacak “Tarım İl Müdürlüğü Hizmet Binası” şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Haber Detay Görseli

ŞERİFOĞULLARI: MEVCUT YERİNDE İNŞA EDİLECEKTİR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “übeyde Hanım Caddesi üzerinde, kamu binalarının inşa edilmemesi noktasında hassasiyetle yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda, Tarım İl Müdürlüğü Hizmet Binası, mevcut yerinde inşa edilecektir. Mevcut yerinde yapılacak “Tarım İl Müdürlüğü Hizmet Binası” şehrimize  hayırlı olsun”  dedi.

Haber Detay Görseli