Tarımda yenilikler Elazığ'da: 4. Gıda, Tarım ve Teknoloji Fuarı ziyaretçilerini bekliyor!

Elazığ'da 4. Gıda, Tarım ve Teknoloji Fuarı başlıyor! Son teknoloji ürünler, tarımsal eğitimler ve ünlü isimlerle dolu bu etkinlik, 9-13 Ekim tarihlerinde Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor.

Tarımda yenilikler Elazığ'da: 4. Gıda, Tarım ve Teknoloji Fuarı ziyaretçilerini bekliyor!

Tarım ve Hayvancılık Sektörüne Büyük Destek

Elazığ, tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 4. Gıda, Tarım, Hayvancılık, Teknoloji ve Yöresel Ürünler Fuarı, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fuarda, gıda, tarım, hayvancılık ve teknoloji sektörlerinin en son yenilikleri sergilenecek.

Fuarın Amacı ve Katılımcılar

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen fuar, Elazığ Valiliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve Elazığ Ticaret Borsası gibi birçok kurum ve sivil toplum kuruluşunun desteğiyle hayata geçiriliyor. Fuar, ulusal çapta 100’ün üzerinde önemli üretici firmayı ağırlayacak. Ziyaretçilere, son teknoloji tarım aletleri, zirai ilaçlar, tohumlar, traktörler ve hayvansal üretim makineleri gibi birçok ürün tanıtılacak.

Tarımda yenilikler Elazığ'da: 4. Gıda, Tarım ve Teknoloji Fuarı ziyaretçilerini bekliyor!

Eğitim Seminerleri ve Ünlü İsimler Fuarda

Fuar kapsamında üreticilere tarımsal faaliyetlerini geliştirmeleri için eğitim seminerleri de düzenlenecek. 12 Ekim’de Dr. Nevzat Birişik, Türkiye ve dünya tarımındaki fırsat ve riskler hakkında bir sunum yapacak. Aynı gün, Dr. Turan Karahan, tarımsal desteklemeler ve bu desteklerin üretim üzerindeki etkilerini anlatacak.

Fuarın dikkat çeken bir diğer konuğu ise Mandıra Filozofu film serisiyle tanınan Müfit Can Saçıntı olacak. Saçıntı, fuar süresince ziyaretçilerle bir araya gelerek keyifli sohbetler gerçekleştirecek.

Fuar Ziyaret Saatleri ve Katılım

Elazığ’ın tarım ve hayvancılık potansiyelini artırması hedeflenen fuar, 9-13 Ekim tarihleri arasında 10.00-20.00 saatlerinde ziyaretçilere açık olacak. Fuarın sadece Elazığ’dan değil, çevre illerden de yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.