Tartışmalar dengeleri değiştirdi! YRP'de Septioğlu heyecanı

Geçtiğimiz günlerde haberini yayınladığımız ve ulusal gündemde de geniş yer bulan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı arasında yaşanan tartışmalar şehir de siyasal dengeleri değiştirmeye devam ediyor.

Tartışmalar dengeleri değiştirdi! YRP'de Septioğlu heyecanı

Geçtiğimiz günlerde haberini yayınladığımız ve ulusal gündemde de geniş yer bulan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı arasında yaşanan tartışmalar şehir de siyasal dengeleri değiştirmeye devam ediyor. Yeniden Refah Partisi’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı olarak Faruk Septioğlu’nu göstereceğine ilişkin duyumlar şehirde büyük heyecan uyandırdı.

Elazığ'da 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi siyasi atmosfer, AK Parti içinde yaşanan tartışmaların ardından Yeniden Refah Partisi'nin aday olarak Faruk Septioğlu’nu göstereceğine ilişkin duyumlar şehir siyasetinde yeni hareketlenmeler ortaya çıkardı.

AK Parti’de yaşanan olayların ardından siyasi partiler Elazığ Belediye Başkanlığını kazanmak amacıyla yeni hamleler yapmaya devam ediyor Yeniden Refah Partisi Elazığ’da yarışa katılmak amacıyla güçlü bir isim olan Faruk Septioğlu’nu aday göstereceğine ilişkin duyumlar şehirde büyük bir heyecan oluştururken seçim yarışının da zorlu geçeceğinin ilk işaretlerinden biri oldu.

Yeniden Refah Partisi'nin, 23. ve 24. Dönemlerde AK Parti'de başarılı bir milletvekili profili çizen ve Elazığ kamuoyu tarafından sevilen Faruk Septioğlu'nun adaylığını son dakika farklı bir gelişme olmazsa önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

YRP'nin olası aday olarak göstereceği ve özellikle Palu bölgesinde etkili olan Faruk Septioğlu ve Elazığ'da Milletvekilliğini az bir oyla kaçıran Saadet Partisi'nin adayı Abdullah Akın'ın seçim çalışmaları noktasında tanıtacağı projeleri, seçim sonuçları üzerinde etkili olacağı düşünülüyor. AK Parti’nin iç tartışmalarla girdiği bir seçimde seçmenin bu tartışmalardan duyduğu rahatsızlıktan dolayı tercihini başka adaylardan yana kullanabileceği ifade ediliyor.