Teknik Direktör Tekoğlu Karabükspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Sorumlusu Ümit Tekoğlu, K.Karabükspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu Tekoğlu 'Herkesin tek amacı gücünün son kırıntısına kadar, terinin son damlasına kadar, bu takımın başarısını düşünerek mücadele etmek' dedi.

Teknik Direktör Tekoğlu Karabükspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Tetiş Yapı Elazığspor ligin 22. Haftasında kendi sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak. “Kardemir Karabükspor maçını kimse kolay bir maç olarak görmesin” diyen Teknik Sorumlu Ümit Tekoğlu; “Rakibimizin grubumuzda son sırada olması kimseyi yanıltmasın. Genç ve mücadele veren bir takım. Ancak sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmak adına elimizden geleni yapacağız. Bizim açımızdan mutlaka kazanmamız gereken bir maç” şeklinde konuştu.

“OYUNCULARIMIZ YETERİNCE SORUMLU DAVRANIYOR”

Takım olarak ligde tehlike bölgesinden uzaklaşma mücadelesini verdiklerini belirten Bordo Beazlı takımın Teknik Patronu Ümit Tekoğlu “Hafta içinde oynadığımız Serik Belediyespor maçında rakibimizden çok daha iyi oynamamıza karşılık maalesef gol bölgelerinde etkili olamadığımız için mağlup olduk. Bu maç öncesi bu sıkıntımıza çözüm getirme adına çalışmalarımız oldu. Bazı oyuncularımız sakat bazı oyuncularımız görev alma adına yeterince sorumlu davranmıyorlar. Bizim amacımız futbolun bir ekip oyunu olduğunu, yardımlaşmanın en üst düzeyde yapılması, bencillikten kaçınılması durumunda verimin artacağını göstermek” dedi.

“YARIN, DAHA ÇOK İSTEYEREK MÜCADELE EDECEĞİZ”

Açıklamalarına devam eden Tekoğu; “Kimse bu formanın üstünde değil. Herkesin tek amacı gücünün son kırıntısına kadar, terinin son damlasına kadar, bu takımın başarısını düşünerek mücadele etmek. Bunu yaptığımız zaman sıkıntılardan kurtulmuş oluruz. Pazar günü, geçen yıl bizi kendi sahamızda 3 gol atarak mağlup eden bir takımla oynayacağız. Bunun bilinci içinde mücadele vereceğiz. Kardemir Karabükspor maçını kimse kolay bir maç olarak görmesin. Koşmadan mücadele etmeden hiçbir maç kazanılmaz. Yarın daha çok isteyecek daha çok mücadele edecek ve bu maçı kazanmak adına elimizden geleni yapacağız” dedi.