Telefon dolandırıcısı sonunda yakayı ele verdi!

Elazığ'da, kendisini polis ve savcı olarak tanıtan bir telefon dolandırıcısı, 630 bin liralık vurgun yaptı.

Telefon dolandırıcısı sonunda yakayı ele verdi!

Elazığ'da, kendisini polis ve savcı olarak tanıtan bir telefon dolandırıcısı, 630 bin liralık bir vurgun yaptı. Ancak şansı bu sefer yaver gitmeyen şüpheli, dolandırdığı parayı çekmek üzere gittiği bankada polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Elazığ'da adliyeye sevk edilen şüpheli şahıs burada tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Bursa'nın Mustafapaşa ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre dolandırıcı, kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak bir kişiyi 630 bin lira dolandırdı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda, şüphelinin kimliği tespit edildi. Yapılan kimlik tespiti sonrası şüphelinin Ö.Ö. olduğu belirlendi.

Şüpheli, parayı çekmek üzere bankaya gitti. Polis tarafından bankada karşılanan şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen dolandırıcılık olaylarına karşı yapılan bu operasyonlar, suçluların adalet önünde hesap vermelerine ve toplumun güvenliğini sağlamak için atılan önemli adımları temsil etmektedir.