Türkiye'den Tarihi Zafer: A Milli Takım, İzlanda'yı Yendi, Uluslar Ligi'nde Zirveye Yerleşti!

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde İzlanda'yı deplasmanda 4-2 yenerek tarihi bir zafere imza attı. Bu galibiyetle milliler, grupta üst üste 3. galibiyetini aldı ve liderlik koltuğuna yerleşti.

Türkiye'den Tarihi Zafer: A Milli Takım, İzlanda'yı Yendi, Uluslar Ligi'nde Zirveye Yerleşti!

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta İzlanda'yı deplasmanda 4-2 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı. Tarihinde İzlanda'yı deplasmanda ilk kez mağlup eden Ay-yıldızlılar, bu zaferle puanını 10'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

İzlanda Karşısında Tarihi Zafer

2024-2025 UEFA Uluslar Ligi sezonuna Galler beraberliği ile başlayan Türkiye, ikinci maçında İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek moral kazanmıştı. Ekim ayında Montella’nın öğrencileri, Samsun’da Karadağ’ı 1-0 yenerek üst üste galibiyet serisini sürdürdü. Bugün ise İzlanda karşısında alınan 4-2’lik galibiyet, Türkiye’yi grup liderliğinde sağlam bir konuma getirdi.

Türkiye, Grubun Lideri!

A Milli Takım, 4. hafta sonunda 10 puanla lider konumda bulunuyor. Galler 8 puanla ikinci sırada yer alırken, İzlanda 4 puanla üçüncü sırada. Karadağ ise henüz puan alamadı. Milliler, grubun bir sonraki maçında 16 Kasım’da Galler ile sahasında karşı karşıya gelecek.