Ulukent Mahallesi'ndeki cinayet şüphelisi tutuklandı

Elazığ Ulukent Mahallesi'nde çıkan silahlı kavgada Harun Aydemir hayatını kaybetti, şüpheli A.C.Y. tutuklandı. Olayda kullanılan pompalı tüfek ve kartuşlarla yakalanan şüpheli, adliyeye sevk edilerek cezaevine gönderildi.

Ulukent Mahallesi'ndeki cinayet şüphelisi tutuklandı

Elazığ'da Silahlı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Şüpheli Tutuklandı

Elazığ'ın Ulukent Mahallesi'nde çıkan silahlı kavgada Harun Aydemir hayatını kaybederken, olayla ilgili şüpheli A.C.Y. tutuklandı. Akşam saatlerinde 17145. Sokak'taki bir sitede meydana gelen olayda, A.C.Y. isimli şahıs ve Harun Aydemir arasında başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

İşte Silahlı Kavganın Detayları

A.C.Y.'nin, Harun Aydemir ile tartışması kısa sürede şiddetlendi ve olay, pompalı tüfekle gerçekleştirilen silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda Harun Aydemir ağır yaralanırken, A.C.Y. de başından darbe aldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla ulaşan 112 acil sağlık ve polis ekipleri, yaralıları hemen hastaneye kaldırdı. Harun Aydemir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Şüpheli Tutuklandı

Polis ekipleri, olayda kullanılan pompalı tüfek ve 4 kartuş ile birlikte şüpheli A.C.Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elazığ'da yaşanan bu olay, kentte büyük üzüntü yarattı.