Vali Toraman'ın bunlardan haberi var mı?

İhlas Haber Ajansı'nın gündeme taşıdığı 'İçinde yaşadığı ve iş yeri olduğu barakası yandı, 75 yaşında zor durumda kaldı' başlıklı haberinde habere konu olan 75 yaşındaki Yusuf Aygün'ün 'Beni oradaki kapıcılar sosyal yardımlaşmaya gönderdi' açıklaması 'Elazığ Valiliği'nde kapıcılar mı vatandaşla ilgileniyor?' sorusunu akıllara getirdi.

Vali Toraman'ın bunlardan haberi var mı?

Elazığ'da 22 yıldır anayol kenarında çay satarak geçimini sağlıyan 75 yaşındaki 4 çocuk babası Yusuf Aygün hem barındığı hem de iş yeri olan barakanın yanması sonucu zor günler geçirmeye başladı. Çocuklarının yanına da sığınamayan ve konteynerinin 3 ay sonra elinden alınacak olması nedeni ile kara kara ne yapacağını düşünen Aygün İhlas Haber Ajansı'na yaptığı açıklamasında, “15 gün hastanede tedavi gördüm. 15 gün sonra AFAD’a gittim. AFAD bana geciktiğimi söyledi. Ben de valiliğe ve AFAD’a dilekçe verdim. Valiliğe gittim beni vali ile değil vali yardımcısıyla bile görüştürmediler. Oradaki kapıcılar beni yardımlaşmaya yönlendirdi. Beni valilik gönderdi dedim, eşyam yandı dedim 'Biz böyle bir yardım yapamayız' dediler. Valiler bizim derdimizi dinlemedi. Vali değil yardımcısı bile benim derdimi dinlemedi. Beni oradaki kapıcılar sosyal yardımlaşmaya gönderdi. Onlar da beni geri çevirdi” diye kaydetti.

Aygün'ün bu açıklamalarından sonra Elazığ kamuoyunda 'Elazığ Valiliği’nde kapıcılar mı vatandaşla ilgileniyor?' sorusunu akıllara getirdi.

Tüm bu yaşananlardan Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ın ve Vali Yardımcılarının haberinin olup olmadığı ise kamuoyu tarafından merak konusu oldu.