Vekil Erol: Başkan Arslan'ın iş dünyası için istediği taleplere yürekten katılıyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol 'Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan'ın ilimizde faaliyet gösteren iş insanlarına yönelik vergi borçlarının 2021 yılında ödenmek üzere makul bir takvime bağlanması ve kısa çalışma ödeneğinin yılsonuna kadar uzatılması ile ilgili gayretleri bizim açımızdan son derece haklı ve değerli taleplerdir. Elazığ esnaf ve sanayicisine bir nebze olsun can suyu olacak bu çağrıyı yürekten destekliyorum' diyerek bu taleplerin iş dünyasının haklı talepleri arasında yer aldığını aktardı.

Vekil Erol: Başkan Arslan'ın iş dünyası için istediği taleplere yürekten katılıyorum

CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol; bu kez de iş dünyasının taleplerine sessiz kalmayarak, iş dünyasından gelen taleplere hiçbir makam sahibinin kulak tıkamamasını istedi. Vekil Erol; Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’ın açıklamış olduğu taleplere canı yürekten destek olduğunu aktardı.

VEKİL EROL: BU TALEPLERE MAKAM SAHİPLERİ KULAK KAPAMASIN!

Vekil Erol; “Deprem yaraları sarılmamışken birde pandemi sürecinin getirdiği olumsuz koşullarla nefes alamaz hale gelen iş dünyamızla alakalı yapılan her çabaya katkı vermeye hazırız. İlimizde çarkların yeniden dönmesi istihdamın daha da azalmaması, kapanan kepenklerin yeniden açılması için Elazığ’dan yükselen bu çağrıya sorumluluk sahibi hiçbir makamın kulak tıkamaması gerekmektedir “ diyerek makam sahiplerine de çağrıda bulundu. (Haber Merkezi)