Vekil Erol'dan Vekil Bulut'a hodri meydan!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut arasında yaşanan polemik tüm hızıyla devam ediyor.

Vekil Erol'dan Vekil Bulut'a hodri meydan!

Elazığ'da sağnak yağışlar sonrası yaşanan sel felaketlerinde vatandaşların yaşadığı mağduriyetler sonrasında CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol AK Parti iktidarını eleştirerek şehrin alt yapı sorununa değinmiş bu yaşananların “afet”olmadığını, AKP belediyeciliğinin beceriksizliğidir." ifadelerini kullanmıştı. 

AK Parti kanadından Milletvekili Metin Bulut bu açıklamalara istinaden bir basın bildirisi ile cevap vermiş Vekil Erol'a Elazığ'ın sahipsiz olmadığını Elazığ'ın sahibinin Elazığlılar olduğunu belirtmişti. 

VEKİL EROL: CESARETİN VARSA GEL BİRLİKTE KATILALIM YAYINA!

Gün içerisinde her iki milletvekili de karşılıklı söz düellosuna devam etti. En son CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Metin Bulut, Elazığ’a geldiğimde katılacağım televizyon programını izle mutlaka. Bakalım sonrasında neler söyleyebileceksin? Hatta cesaretin varsa gel birlikte katılalım yayına!" ifadelerini kullanarak AK Partili Bulut'a hodri meydan dedi.

Vekil Erol'dan Vekil Bulut'a hodri meydan!

ELAZIĞLI VATANDAŞLAR MERAKLA BEKLİYOR

Şimdi çoğu vatandaş bu yapılan açıklamanın ardından CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un Elazığ'a geldiğinde katılacağı televizyon programında neler söyleceyeceğini merakla beklediklerini ve söz konusu programa AK Parti Milletvekili Metin Bulut'un katılıp katılmayacağını ise merak ettiklerini dile getirdiler.