Vekil Keleş köy köy gezmeye devam ediyor!

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Arıcak ilçesinde geniş bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Keleş, Arıcak İlçe Başkanlığı, Kaymakamlık ve Belediye'yi ziyaret ederek projeleri değerlendirdi. Köylerde vatandaşların taleplerini dinleyen Keleş, ziyaretleri sırasında samimi sohbetler ve sorun çözme odaklı görüşmeler yaptı. Keleş, Arıcaklıların sıcak karşılamalarına teşekkür ederek, ilçedeki projelerle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Vekil Keleş köy köy gezmeye devam ediyor!

Erol Keleş, Arıcak'ta Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Arıcak ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Arıcak İlçe Başkanlığı, Kaymakamlık ve Belediye'yi ziyaret eden Keleş, ilçedeki esnafların taleplerini dinledi ve köylere ziyaretlerde bulundu.

Vekil Keleş köy köy gezmeye devam ediyor!

 

Arıcak İlçe Başkanlığı'nda İstişareler

Arıcak İlçe Başkanlığı'nda AK Parti Arıcak İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve teşkilat mensuplarıyla buluşan Keleş, vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet ederek ilçede yapılan projeler hakkında bilgi verdi ve talepleri dinledi. Keleş, sıcak karşılamaları için Arıcaklılara teşekkür etti.

Vekil Keleş köy köy gezmeye devam ediyor!

Esnaf Ziyaretleri ve Samimi Sohbetler

Milletvekili Keleş, Arıcak’taki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafların güler yüzlü karşılamalarından memnuniyet duyduğunu belirten Keleş, “Esnaf ziyareti demek; samimiyet ve hoş sohbet demektir. Bizleri güler yüzle karşılayıp muhabbetleriyle içimizi ısıtan esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum,” dedi.

Vekil Keleş köy köy gezmeye devam ediyor!

Arıcak Kaymakamlığı ve Belediye Ziyaretleri

Arıcak Kaymakamı Mesut Ateş ve Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz Yalçınkaya’yı ziyaret eden Keleş, ilçede yürütülen projeler ve planlamalar hakkında bilgi aldı. Keleş, misafirperverlikleri için Kaymakam Ateş ve Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Vekil Keleş köy köy gezmeye devam ediyor!

Köy Ziyaretleri ve Vatandaşlarla Buluşma

Erol Keleş, Erbağ, Bozçavuş ve Karakaş köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy halkının ihtiyaçlarını dinleyen Keleş, “Birlik ve beraberlik ortamında, hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Samimi sohbetleri ve misafirperverlikleri için tüm köy halkına teşekkür ederim,” dedi. Keleş, vatandaşların beklentileri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiklerini vurguladı.

Vekil Keleş köy köy gezmeye devam ediyor!