Yalova Elazığlılar Dernek Başkanı Aksu'dan Utku Engin'e sert tepki!

Utku Engin'in sunduğu Tutkum Boğuşmak Show programında Elazığ hakkında kullanılan aşağılayıcı ifadeler büyük tepki topladı. Yalova Elazığlılar Dernek Başkanı Mehmet Aksu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu sözleri sert bir şekilde kınadı.

Yalova Elazığlılar Dernek Başkanı Aksu'dan Utku Engin'e sert tepki!

Utku Engin’in Programında Elazığ'a Aşağılayıcı Sözler

Tutkum Boğuşmak Show programında Utku Engin’in Elazığ hakkında aşağılayıcı sözler kullanmasının ardından tepkiler gecikmedi. Programa katılan bir kadın, Elazığ hakkında konuşurken Utku Engin’in yorumları büyük tepki topladı.

Utku Engin’in Elazığ Hakkındaki Aşağılayıcı Yorumları

Utku Engin, programında “Belalı erkeği Elazığ’dan çıkmayınca göremiyorsun gibi bir şey, Elazığ’da bir sorun var Polat, Elazığ zengin bir şehir mi, Elazığ yarımada, bu post truth çağında yaşamak korkunç, Tatlı zeytinyağlı yemek yiyip şarap içen amcaların diyarı Elazığ” gibi cümleler kullanarak Elazığ’ı aşağılayan ifadeler kullandı. Bu sözler, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük tepki yarattı.

Başkan Mehmet Aksu’dan Sert Tepki

Programın ardından Yalova Elazığlılar Dernek Başkanı Mehmet Aksu da tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Başkan Aksu, yaptığı açıklamada, “Bu haysiyet fukaralarının söylemleri asla kabul edilemez. Bu aziz şehri ve insanını yermeye çalışan zavallı şahısları da şiddetle kınıyorum” dedi.