Yaşlı Çift 2 Saat Arayla Vefat Etti

Elazığ'da yaşayan Rahime ve Resul Yıldırım çifti iki saat arayla vefat ettiler. Yıldırım çifti kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandılar.

Yaşlı Çift 2 Saat Arayla Vefat Etti

Elazığ’da yaşayan 73 yaşındaki Rahime ve 76 yaşındaki Resul Yıldırım çifti bir süredir tedavi görüyordu. Uzun yıllardır evli olan Yıldırım çiftinde yaş ilerledikçe birbirlerine olan bağları da arttı. Uzun yıllardır hasta olan ve yatağa bağımlı bir şekilde hayatlarını sürdürmeye çalışan Yıldırım çifti sevgi ve bağlarıyla günümüz gençlerine örnek oldular.

Haber Detay Görseli

Ancak bugün sabah saatlerinde 73 yaşındaki Rahime Yıldırım hayatını kaybetti. Ailesi ve çocukları Rahime Yıldırım’ın cenaze işlemleriyle ilgilenirken eşinin vefat haberini alan 76 yaşındaki Resul Yıldırım da eşinden iki saat sonra hayatını kaybetti. Sağlıkta hastalıkta yaşadıkları birçok şeye göğüs geren Rahime ve Resul Yıldırım çifti iki saat arayla hakka yürüdü.

Haber Detay Görseli

SANKİ ÖLÜM BİLE AYIRAMADI

İki saat arayla vefat eden Yıldırım çifti için cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Rahime Yıldırım ve Resul Yıldırım, asri mezarlıkta yan yana defnedildi.

Haber Detay Görseli

Elazığ Haber Online Medya grubumuz olarak Yıldırım çiftine Allah’tan rahmet kederli ailesini başsağlığı ve sabır diliyoruz.