Yeniden Refah Lideri Erbakan 19 Eylül'de Elazığ'da!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 19 Eylül'de Elazığ'a gelerek seçim sonuçlarını değerlendirecek ve Palu, Sivrice, Alacakaya ilçelerinde vatandaşlarla buluşacak.

Yeniden Refah Lideri Erbakan 19 Eylül'de Elazığ'da!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, 19 Eylül 2024 Perşembe günü Elazığ'a önemli bir ziyaret gerçekleştirecek. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretleri kapsamında Elazığ’a gelecek olan Erbakan, hem seçim sonuçlarını değerlendirecek hem de vatandaşlarla bir araya gelerek parti politikalarını anlatacak.

Fatih Erbakan’ın Elazığ Ziyaret Programı

Ziyaret programının ilk durağı Palu ilçesi olacak. Burada yerel yöneticilerle bir araya gelecek olan Erbakan, daha sonra Sivrice ve Alacakaya ilçelerini ziyaret ederek halkla doğrudan temas kuracak. Ayrıca, Akçakiraz Belediyesi'ni de ziyaret edecek olan Fatih Erbakan, Elazığlılarla yüz yüze görüşerek Yeniden Refah Partisi’nin yerel ve ulusal politikaları hakkında bilgilendirmede bulunacak.

Seçim Sonuçları ve Vatandaşlarla Doğrudan İletişim

Fatih Erbakan’ın Elazığ ziyaretinde, 2024 yerel seçim sonuçlarını değerlendirmenin yanı sıra, vatandaşlarla yüz yüze iletişim kurarak şehrin sorunlarını dinlemesi ve çözümler sunması bekleniyor.