Yıldırım Holding'ten 'Haklarını talep eden işçileri hem azarladı hem de tehdit etti!' Başlıklı haberimize yanıt geldi!

Yıldırım Holding, 11 Temmuz 2024 Tarihli 'Haklarını talep eden işçileri hem azarladı hem de tehdit etti!' haberimize yanıt veren bir açıklama gönderdi.

Yıldırım Holding'ten 'Haklarını talep eden işçileri hem azarladı hem de tehdit etti!' Başlıklı haberimize yanıt geldi!

Abonesi olduğumuz İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sitemizde yayımlanan "Haklarını talep eden işçileri hem azarladı hem de tehdit etti!" başlıklı habere Yıldırım Holding tarafından yanıt geldi.

Yıldırım Holding'e bağlı avukatlar tarafından gönderilen açıklamada, "www.elazigonline.com haber sitesinde 11.07.2024 tarihinde saat 11.21’de tarafınızca yayınlanan "Haklarını talep eden işçileri hem azarladı hem de tehdit etti!" başlıklı haberde şirketimiz hakkında yapılan eleştirel yorumlar içerik olarak doğru olmadığı gibi gerçeği de yansıtmamaktadır.

Söz konusu hukuka aykırı işi yavaşlatma / işi durdurma eylemine ilişkin olarak yaşanmış olan ve halen yaşanmakta olan hukuki ve fiili durum ile de bağdaşmamaktadır.

Bu haber üzerinden şirketimiz faaliyetleri hakkında yapılan yorumlar ve açıklamalar bu yönüyle eleştiri sınırını aşmakta ve Şirketimizin ticari itibarını zedeleyici unsurlar ihtiva etmektedir.

Şirketimiz uzun yıllardır bölgede madencilik sektöründe üretim faaliyeti göstermekte olup, siyasetten uzak, yöre halkına istihdam sağlayan, kurumlar vergisi listelerinde en üst sıralarda yer alan, başta bulunduğu bölgeye olmak üzere tüm ülkeye katma değer yaratmayı hedeflemiştir.

Bu nedenlerden dolayı eleştirilerinizin ve yorumlarınızın tarafımızca kabul edilmediğini ve tamamına itiraz ettiğimizin bilinmesini ve işbu cevaplarımızın tekzip hakkı çerçevesinde yayınlanmasını rica ederiz. Saygılarımızla." ifadelerini kullandı.