Ak Parti Elazığ İl Başkanı Belli Oldu

AK Parti Elazığ İl Başkanlığında, İl Başkanı Ramazan Gürgöze'nin istifasının ardından boşalan İl Başkanlığı görevine Şerafettin Yıldırım getirildi.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Belli Oldu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, 65 gün önce il başkanlığı görevinden istifa etmişti. Ramazan Gürgöze’nin istifa etmesinin ardından yeni il başkanının belirlenmesi için çalışmalar başlatılmıştı.

GENEL MERKEZDEN KOORDİNATÖRLER ELAZIĞ’A GELMİŞTİ

Yeni İl Başkanını belirlemek üzere geçtiğimiz haftalarda Elazığ’a gelen AK Parti Doğu Anadolu Koordinatörleri Mahmut Sami Mallı ve Mahmut Gürcan, ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, il yönetimi, ilk kadın kolları yönetimi ve il gençlik kolları yönetimi ile istişarelerde bulunmuş, yapılan istişarede il başkanlığı için önerilen isimleri değerlendirmişti. Heyet, yapılan görüşmede adaylığı için öne çıkan isimlerle de görüşmüş, il başkanlığı için fikirlerini almıştı.

3 İSİM ANKARA’YA DAVET EDİLDİ

Süreç içerisinde birçok kişinin ismi geçtiği AK Parti İl Başkanlığı için son olarak AK Parti Genel Merkezi’ne Elazığ’dan 3 isim çağrılmıştı. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Şerafettin Yıldırım ve Haydar Evliyaoğlu ile birlikte AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Murat Öz genel merkeze davet edilmişti.

Haber Detay Görseli

İL BAŞKANI ŞERAFETTİN YILDIRIM OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 isimle görüşmesinin ardından AK Parti Elazığ İl Başkanı belli oldu. Ankara’da yapılan görüşmenin ardından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı görevine il başkan yardımcısı Şerafettin Yıldırım atandı. Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde görevine başlaması bekleniyor.

Haber Detay Görseli