Bakan Kurum, 'Yeni Elazığ'ı hep birlikte inşa edeceğiz'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 24 Ocak Elazığ depreminin yaralarının sarılması için çalışmalarına devam ediyor. Bakan Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Elazığlı kardeşlerimizin yaralarını devletimizin tüm imkanlarını seferber ederek sarıyoruz. Yeni Elazığ'ı hep birlikte inşa edeceğiz' dedi.

Bakan Kurum, 'Yeni Elazığ'ı hep birlikte inşa edeceğiz'

24 Ocak tarihinde meydana gelen Elazığ depreminin yaraları sarılmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tamamlanan konutların vatandaşlara teslim edildiğini açıkladı.

Haber Detay Görseli

KURUM: YENİ ELAZIĞ’I HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, “Elazığ’da 24 Ocak depreminin ardından vatandaşlarımızı güvenli konutlarına bir an önce kavuşturmak için süratle inşasına başladığımız konutların ilk bölümünü 8 ay gibi bir sürede tamamladık. Biten konutlarımızı da hak sahibi vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Hayırlı olsun. Elazığlı kardeşlerimizin yaralarını devletimizin tüm imkanlarını seferber ederek sarıyoruz. Kış gelmeden hemşehrilerimizi sıcak yuvalarına kavuşturmak için gayretle çalışıyoruz. Yıl sonuna kadar 8 bin, 1 yıl içinde de kalan 10 bin konutu vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Sosyal donatıları, yeşil alanları vatandaşlarımızın huzur bulacağı, depreme dayanıklı konutlarında güvenle yaşayacağı yeni Elazığ’ı hep birlikte inşa edeceğiz. Elazığlı kardeşlerimizin yeni yuvalarında mutluluk ve huzur içinde oturmalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli