Başkan Albayrak ve yönetimi sektörel toplantılara başladı

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak seçim sürecinin ardından çalışmalarına hız verip yönetim kurulu toplantılarına ara vermeden başladı.

Başkan Albayrak ve yönetimi sektörel toplantılara başladı

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, seçim çalışmaları sürecinde, odalarına bağlı iş kollarında düzenli aralıklarla toplantılar yapılacağını ve esnafların sorunlarının çözümü noktasında etkin adımlar atılacağını dile getirmişti.

Seçim sürecinin ardından çalışmalarına hız veren Başkan Albayrak ve yönetim kurulu toplantılarına ara vermeden başladı. Bugün yapılan toplantılarda halı yıkama ve organizasyon sektöründe yer alan temsilcilerle bir araya gelindi.

Halı yıkama sektörü temsilcileriyle yapılan istişare toplantısında taban fiyatla ilgili detaylı bir değerlendirme yapılarak alınan ortak kararla yeni taban fiyatlar belirlendi.

Organizasyon sektörü temsilcileriyle yapılan istişare toplantısında yaşanan sıkıntılar ve esnafların talepleri oda yönetimi tarafından not alınarak gerekli çalışmaların yapılacağı dile getirildi.

“Söz verdiğimiz gibi istişare ve çözüm odaklı toplantılarımız devam edecek”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Hakan Albayrak, seçim çalışmaları sürecinde odamıza bağlı tüm sektörlerle düzenli olarak istişare ve çözüm odaklı toplantılar yapacağımızı belirtmiştik. Söz verdiğimiz gibi bu toplantılarımıza başladık ve hız kesmeden devam edip tüm sektörlerimizin sorunlarını dinleyip çözüm noktasında gerekli adımları atacağız. Yapılan toplantılarımızın ve alınan kararların esnaflarımıza, tüm sektörlere ve Elazığ’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.