Bir Teşekkürde Gürsel Gakgo'dan

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Elazığ'da 24 Nisan tarihinden itibaren saat 20.00 ile 06.00 arasında kamuya açık alanlarda dolaşmak ve bulunmak yasaklanmıştı. Elazığ'da da ilk iftarın ardından karara uyulunca Elazığ CHP Milletvekili Gürsel Erol Elazığlılara ve Vali Çetin Oktay Kaldırım'a teşekkür etti.

Bir Teşekkürde Gürsel Gakgo'dan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Elazığ’da önemli kararlar alınmaya devam ediyor.

İl Hıfzıssıhha meclisi tarafından alınan kararda 24 Nisan tarihinden itibaren Elazığ’da akşam 20.00 ile 06.00 arasında kamuya açık alanlarda dolaşmak ve bulunmak yasaklanmıştı.

İftarın ardından sokaklarda oluşabilecek yoğunluğun önüne geçmek amacıyla alınan kararda Elazığlılar ilk günden yasağa uydu. İlk iftarını ardından şehirde cadde ve sokaklar boş kaldı.

Yasağa uyan vatandaşlar iftarın ardından evlerinden çıkmadı.

Her platformda Elazığ'ı ve Elazığlıları unutmayan ve yanlız bırakmayan EROL, konuyla ilgili sosyal medya hesabından sokakların ve caddelerin boş olduğunu gösterir video ve fotoğraflarla açıklama yapan Elazığ CHP Milletvekili Gürsel EROL ; "Kovid-19 salgınına karşı Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ın almış olduğu tedbirler doğrultusunda şehrimizin genelinde kurallara uyulduğunu görüyoruz. Teşekkürler Gakgoşlar. Sağlıklı güzel günler için biraz daha sabır." dedi.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli