Büro Memurları Sendikası Elazığ şubesinin 6. olağan kongresi gerçekleştirildi

Memur–Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memurları Sendikası Elazığ şubesinin 6. olağan kongresi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede Mevcut Başkan Zülküf Şimşek Güven tazeledi.

Büro Memurları Sendikası Elazığ şubesinin 6. olağan kongresi gerçekleştirildi

MEMUR–SEN Konfederasyonuna bağlı Büro Memurları Sendikası Elazığ Şubesinin 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Zülküf Şimşek güven tazeledi.

BAHŞİ: İNŞALLAH HEM MASA, HEM YASA DEĞİŞİR

Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Toplu sözleşme görüşmelerinde sizlere dönük kazanımların daha fazla olmasını talep edeceğiz inşallah bu anlamda çektiğiniz bu sıkıntıları biliyoruz. Hepinize teşekkür ediyoruz. Büro hizmet kolu devletin omurgası gibi ayrı ayrı her kurumun sorunları var. Zor bir hizmet alanı. Bu anlamda da sıkıntılarınızı önümüzdeki toplu sözleşme sürecinde, Başkanımızın da dediği gibi inşallah hem masa, hem yasa değişir. Çünkü bu haliyle yasa, Sendikalarımıza ve kamu çalışanlarının ihtiyaçlarına cevap vermiyor” diye kaydetti.

Haber Detay Görseli

ŞİMŞEK: ETKİLİ SENDİKACILIK YAPMAK İÇİN YETKİLİ OLMAK LAZIM

Büro Memur Sen Elazığ Şube Başkanı Zülküf Şimşek’te, “Bilinmesini istiyorum ki; bizler ilimizde üyelerimizin yanında olduk. Olamaya da devam edeceğiz. Etkili sendikacılık yapmak için yetkili olmak lazım. Yetkili olmak içinde etkili olmak lazım. Bu yüzden de söylenecek daha çok sözlerimiz, yürünecek çok yolumuzun olduğunu biliyoruz. Ama bu zorluklara rağmen biz Allah Var gam yok diyoruz " dedi.

Haber Detay Görseli