Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Emrah Aktağlı Güven Tazeledi

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Kongresi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Emrah Aktağlı güven tazeledi.

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Emrah Aktağlı Güven Tazeledi

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Emrah Aktağlı dışında aday çıkmadı. Gerçekleştirilen kongrede Emrah Aktağlı güven tazeledi.

'AZERBAYCAN YALNIZ DEĞİLDİR'

Kongrede açıklamalarda bulunan İl Başkanı Aktağlı “Malumunuz üzere koronavirüs salgını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini devam ettirmektedir.

Bu sebeple bizlere düşen görev tedbirlerimizi en güzel bir şekilde almak sağlık ve temizlik kurallarına özen göstermektir. Ben özellikle görevleri başında gece gündüz demeden gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ve yine geçen günlerde soydaşlarımız can Azerbaycan’a karşı Ermenistan’ın kahpece saldırılarını şiddetle kınıyorum.

Uluslararası hukuk kurallarını hiçe sayarak soydaşlarımızı sivil halk gözetmeksizin hedef alarak yapılan haince saldırılara karşı uluslararası toplumun sessiz kalması kabul edilebilir bir şey değildir. Bizler Türk milleti olarak her zaman soydaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Azerbaycan yalnız değildir” ifadelerini kullandı.

Haber Detay Görseli

'KONGREMİZİN VATANA, MİLLETE VE CAMİAMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİM'

BBP İl Başkanı Emrah Aktağlı, “Partimizin çeşitli kademelerinde farklı görevler aldıktan sonra genel merkezimizin taktiri ile atandığım il başkanlığına beni tekrar layık gören başta genel başkanımız sayın Mustafa Destici’ye teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız sayın Ali Keser’e ve siz değerli dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bizler Büyük Birlik Partisi olarak her zaman Milletimiz ve devletimiz için çalışmayı ve mücadele etmeyi düstur edindik. Siyaseti bir rant olarak değil millete hizmet için yapan bir siyasi hareketiz.

Geçmişte Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun da dediği gibi bizler sandık kaygısı ile siyaset yapan insanlar değil sırat kaygısı ile siyaset yapan insanlarız düşüncesi ile yolumuza devam edeceğiz. Bu vesileyle şimdiye kadar camiamızda görev alan emeği geçen bütün değerli gönüldaşlarımıza teşekkür eder kongremizin vatana, millete ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup etmesin hayırlı güzel hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli