Elazığspor'da belirsizlik sürüyor!

Elazığspor'da transfer tahtası açılacak mı, açılmayacak mı? Bordo-beyazlı taraftarlar adeta nefesini tutarak bu sorunun yanıtını beklerken, maddi sıkıntılarını aşamayan kulüp, destek istiyor. Bir yandan da elindeki tecrübeli oyuncuları kaybeden temsilcimizde transfer tahtası açılamazsa, yeni sezonda yeni hayal kırıklıklarının yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor… Cefakar bordo-beyazlı taraftarlar temsilcimize maddi destek sağlanmasını istiyor.

Elazığspor'da belirsizlik sürüyor!

2020-2021 Futbol Sezonunda 1. Transfer ve Tescil dönemi, geçtiğimiz gün başlamıştı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun aldığı karara göre, 1. Transfer ve Tescil Dönemi 5 Ekim 2020 Pazartesi günü sona erecek. Yaklaşık 2 aylık transfer sürecinde TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Elazığspor’un nasıl bir yol izleyeceği bilinmezliğini koruyor.

ELAZIĞSPOR DESTEK TALEBİNDE BULUNMUŞTU

Transfere engel borçları bulunan bordo-beyazlı yönetimin bu konuda yoğun mesaisi sürerken, likidite sıkıntısı Elazığspor’un elini kolunu bağlıyor. Temsilcimizin borcu bulunan bazı dosyaları çözüme kavuşturduğu bilinirken kalan dosya sorunlarının da ödeme yapılarak ortadan kaldırılması hedefleniyor. Bu kapsamda Elazığspor Kulübü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere destek talebinde bulunurken, bordo-beyazlı taraftarlar transfer tahtasının açılıp açılmayacağını heyecanla merak etmeye devam ediyor.

OLUMLU GELİŞMELER YAŞANMAZSA LİGDE KALAMAYIZ!

Öte yandan bordo-beyazlılarda tecrübeli bazı oyuncularla maddi imkansızlıklardan ötürü yollar ayrılmıştı. Temsilcimiz hali hazırda transfer tahtasını açamamışken bir de mevcut kadrodaki tecrübeli oyuncularla yolların ayrılması, tedirginliği her geçen gün arttırırken, yaklaşık 2 aylık süreçte olumlu gelişmeler yaşanmadığı takdirde yeni sezonda temsilcimizin ligde kalabilecek olma ihtimaline bile bazı taraftarlar şans tanımıyor. Öte yandan Elazığspor taraftarlarının sosyal medyadaki sesi ElazığsporFan tarafından yapılan paylaşımda; “Sezonun başlamasına kısa bir süre kala Elazığspor’umuzda belirsizlik sürüyor. 40-45 milyon borcu olan bu borcu da yapılacak pazarlıklarla yarıya indireceğimiz bir ortam varken, maalesef yine kaderine terk edilmiş durumda 53 yıllık çınar.”

“ELAZIĞSPOR NEDEN HEP ÜVEY EVLAT?”

“Yıllarca idol olarak gösterilen 14 yıllık maziye sahip Yeni Malatyaspor’un 70 Milyon borcu olduğu açıklandı. Yıllardır Süper Lig’de boy gösterip Avrupa kupalarına katılan bir kulübün 70 Milyon borcunun yanında bizim borcumuz çerez olarak kalır. Elazığspor neden hep bu şehirde üvey evlat?”

“BU KADAR MI ZOR ARMAYA SAHİP ÇIKMAK?”

“Bu kadar mı zor armaya sahip çıkmak? Depremden dolayı büyük yara alan, evleri yıkılan taraftarın yüzünü güldürmek bu kadar mı zor? Tek neşesi, tek sevinci Elazığspor olan, Elazığspor’la yatıp Elazığspor’la kalkan bu taraftarın ne zaman yüzü gülecek? Lütfen artık bu sessizlik son bulsun. Herkes bir ucundan tutsun ve gözbebeğimiz Elazığspor enkaz altından çıkarılsın. Vaktimiz çok az. Biran önce şehrin ileri gelenlerinden cefakar taraftarın yüzünü güldürmelerini bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.