Elazığspor'da sakatlar can sıkıyor!

Elazığspor'da İstanbulspor'la oynanan kupa maçının kaybı büyük oldu. Karşılaşmada sakatlanan bordo beyazlı ekibimizin önemli oyuncularından Kadir Bekmezci ve İzzet Topatar'ın bir süre takımdan uzak kalacakları öğrenildi.

Elazığspor'da sakatlar can sıkıyor!

Ziraat Türkiye Kupası’nda İstanbulspor’a elenen Elazığspor, turun yanı sıra 2 önemli oyuncusunu da kaybetti.

İstanbulspor’un 3-2’lik galibiyeti ile sonuçlanan maçta aldığı darbe sonucunda sakatlanan Bordo-Beyazlı ekibimizin genç yıldızı İzzet Topatar’ın yaklaşık 5 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Geçen sezon da ağır bir sakatlık yaşayan İzzet’in Kasığında yırtık tespit edilirken, genç futbolcunun tedavisine hemen başlanıldığı öğrenildi. Öte yandan yine İstanbulspor Maçında sakatlanan kaptan Kadir Bekmezci’nin son durumunun ise maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasının kafilesine dahil edilecek olan tecrübeli oyuncunun kendisini iyi hissetmesi durumunda zorlu mücadelede görev yapabilecek. Elazığspor teknik direktörü Orhan Kaynak, kupa maçının geride kaldığını ancak sakatlıkların biraz canlarını sıktığını söyledi.