Enişte Mesut'tan jeneriklik gol!

TFF 3. Lig 2. Grup 23. Hafta müsabakasında Karşıyaka ile karşılaşan temsilcimiz Elazığspor 3-2'lik kazandığı maçta Mesut Saray'ın attığı gol maça damga vurdu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Enişte Mesut'tan jeneriklik gol!

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden bordo beyazlı temsilcimiz Elazığspor 10 Mart'ta Elazığ Atatürk Stadyumunda karşılaştığı zorlu rakibi Karşıyaka karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 30. Dakikada Çağrı Yağız Yasak'ın, 77. Dakikada Beykan Şimşek'in ve 79. Dakikada Mesut Saray'ın golüyle 3-2 yenmeyi başaran Elazığspor'un son golünü yaklaşık 45 metreden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturan Mesut Saray'ın golü maça damga vurdu. Gol sonrası Karşıyaka kalecisi Haydar Yılmaz yediği golün şokunu maç sonuna kadar üzerinden atamadı.

Mesut Saray'ın orta saha çizgisinin hemen önünde vurduğu topun filelerle buluşması sonrası sadece Kaleci Haydar Yılmaz değil, Atatürk Stadyumunu dolduran taraftarlar ve takım arkadaşları bile şok yaşadı. Elazığspor youtube kanalında canlı olarak yayımlanan Elazığspor-Karşıyaka maçını anlatan yorumcular bile Saray'ın attığı bu golün jeneriklik ve yılın golü seçilebilecek bir gol olduğunu belirttiler.

Mesut Saray'ın attığı gol sonrası bazı taraftarlar, "Enişte maç öncesi orciği bol yemiş, Allah var enişteye bakmışlar, Allah'an gurban enişte o nasıl vuruştu öyle, belli enişte maç öncesi cevizle, bastuğu yemişte gelmiş, Enişte coştu, taksi 100 TL yazar oradan" yorumları yaptılar.