Fethi Sekin'de Neler Oluyor!

Elazığ Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi şu sıralar Covid-19 mücadelesi yapması gerekirken farklı konularla gündemi meşgul ediyor.

Fethi Sekin'de Neler Oluyor!

Yapımı 2018 yılında tamamlanan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği, ülkemizin vizyon projelerinden biri olan yaklaşık maliyeti 30 milyar TL, bin 38 yatak kapasiteli Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde tam donanımlı bir hastane olma özelliğine sahip Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi fiziki şartlar bakımından iyi düzeyde hizmet vermesine rağmen yönetimsel problemler Elazığlı vatandaşları rahatsız ediyor.

Bölgesinde yüksek yatak kapasiteli ve tam donanımlı bir hastanede uzun zamandan beri boş olan Baş Hekimlik koltuğundan dolayı hastanede yaşanan disiplinsizlik, başıboşluk ve belirsizlik neden hala böylesine önemli bir makama atama yapılmadığı konusunda Elazığ kamuoyunda akıllarda soru işareti bırakıyor? 

Yetkililere şu soruları sormamız kaçınılmaz bir hale gelmiştir. 

1- Baş Hekimlik teklif edilen doktorlar bu görevi neden kabul etmiyorlar? 

2- Baş Hekimlik görevini yürüten doktorlar neden bir kaç ay içerisinde adeta kaçarcasına görevi bırakıyor veya bıraktırılıyorlar? 

3- En son bu görevin teklif edildiği doktor neden bir kaç saat içerisinde görevi reddedip ortamı terk etti? 

4- Elazığ’da şu anda bu görevi layıkıyla yerine getirebilecek düzeyde doktor yok mu? 

Yukarıda bahsi geçen soruların cevaplanması hususunda acilen yetkilileri kamuoyunu bilgilendirmeye davet ediyor, gerek Elazığlı vatandaşların gerekse hastane personellerinin aklındaki bu soru işaretlerinin giderilmesini talep ediyor, bizler Elazığ Online internet medya yayıncılığı olarak konunun takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna bildiriyoruz.