Filistin diye çağırdılar seçim müziği çaldılar!

Filistin'e destek olmak amacıyla halkın katılımının organize edildiği Elazığspor ile Karşıyaka maçı sonrasında AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın seçim müziğinin çalınmasına her kesimden büyük tepki geldi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Filistin diye çağırdılar seçim müziği çaldılar!

Filistin’e destek olmak amacıyla  halkın katılımının organize edildiği Elazığspor ile Karşıyaka maçı sonrasında AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim müziğinin çalınmasına her kesimden büyük tepki geldi.

Maç sırasında ise Dilber şarkısı olarak bilinen parçanın çalınması ise Filistin davasına ne kadar hassasiyet gösterildiğinin önemli bir işareti oldu.

Elazığ’da bugün oynanan Elazığspor-Karşıyaka karşılaşması için Elazığ Filistin’e Destek Platformu ve El Aksa Platformu her kesimden insana çağrı yaparak "Haydi Elazığ Filistin’in sesi ol" mesajları verildi.

Bu çağrılar yapılırken bu platformlarda bulunan bazı STK’lar Filistin davasının siyasal alana malzeme edildiği gerekçesiyle ile eleştirilerini ifade etmişlerdi.

Duyarlı STK’ların bu eleştirilerinde haklı oldukları karşılaşma sonunda açık bir şekilde görüldü. Karşılaşma sonunda AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim müziği çalınarak propaganda yapıldı. Bu durum karşısında tepki gösteren Elazığlı vatandaşlar, "Filistin davası bu milletin ve ümmetin davasıdır. Bu platformlar siyasi bir emel için halkın duygularıyla oynayarak samimi olmadıklarını bir kez daha ortaya koymuşlardır. Siyaset yapacaklar ise açık bir şekilde yapsınlar Filistin ismini kullanmasınlar dediler."

DİLBER ŞARKISI İLE Mİ İSRAİLE MESAJ VERDİNİZ?

Filistin’e destek olmak İsrail’e mesaj vermek üzere çağrı yapılan stadyumda Şerifoğulları’nın seçim şarkısı yanın da Dilber şarkısı olarak bilinen şarkı da çalındı.

Elazığlılar, söz de Filistin’e destek olan  bu platformların hiç bir hassasiyetinin kalmadığını stadyumda çalınan şarkılar göstermiştir dediler.