Gakgo, yasağı kaldırabilecek mi?

İlk yarının sona ermesi ve ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte gözler temsilcilerimiz Elazığspor ve Elazığ Karakoçan takımlarına çevrildi. Gol yollarındaki sıkıntıları gidermek ve oyun kurucu lider bir oyuncu transfer etmek için kolları sıvayan Elazığ Karakoçan takımımızın aksine 2. lig temsilcimiz Elazığspor'da transfer yasağından dolayı bekleyiş devam ediyor.

Gakgo, yasağı kaldırabilecek mi?

Temsilcilerimizin de mücadele ettiği 2. ve 3. Liglerde ilk yarı sona ererken, gözler ara transfer dönemine çevrildi.

İlk yarıda özellikle gol yollarındaki sıkıntılardan dolayı kazanabileceği bir çok maçtan 1 puan ve puansız ayrılan 3. Lig temsilcimiz Elazığ Karakoçan futbol kulübü, ilk yarıda eksikliği hissedilen bölgelere nokta transferler yapabilmek için şimdiden kolları sıvadı.

Bu doğrultuda öncelikli olarak santrfor transfer etmek isteyen mavi-beyazlı ekibimiz, 2 golcü oyuncuyu kadrosuna dahil etmek istiyor.

Temsilcimizde ayrıca ilk yarıda eksikliği hissedilen bir diğer mevki ise orta sahada liderlik yapacak oyun kurucu tecrübeli bir oyuncu olduğu öğrenilirken, bu bölgeye de isimli bir oyuncu alınması planlanıyor.

Alacağı 4 veya 5 oyuncuyla 2. Yarıda play off için mücadele etmesi beklenen Elazığ Karakoçan takımımızın yapacağı transferleri önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

Öte yandan 2. Lig temsilcimiz Elazığspor’da ise durum Elazığ Karakoçan takımının aksine çok iyi değil.

Yüklü miktardaki borçlarından dolayı zor günler geçiren bordo beyazlı kulübümüzün transfer yasağını kaldırabilmesi için de yaklaşık 6 milyon liraya ihtiyaç var.

Bu paranın temin edilmesi için yapılan çağrılara henüz bir cevap gelmezken, taraftarlar arasında “umutsuz bekleyiş” de devam ediyor.