Geliyoruz Aslan Gibi! 1-2

Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in Aslanları, başkentten zaferle dönüyor… Temsilcimiz Etimesgut Belediyespor'u Ankara'da 2-1 devirerek sezonun 2. zaferine imza attı. Gollerimiz, son haftaların formda ismi Cengizhan Akgün ve 18 yaşındaki genç oyuncu Yusuf Ensar Poyrazlı'dan geldi.

Geliyoruz Aslan Gibi! 1-2

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Elazığspor, 5. hafta müsabakasında başkent deplasmanına konuk oldu. Temsilcimiz Çarşamba günü saat 15:00’te Ankara Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçı İstanbul Bölgesinden Serdar Akkoçoğlu yönetti.

TURGUTLU KARŞISINDAKİ MÜCADELE UMUT VERMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta evinde Turgutlusor’a karşı alınan mağlubiyete rağmen sergilenen iyi mücadele, umut vermişti. Bu moralle başkent deplasmanına giden Elazığspor rakibine karşı sahaya Ahmet Doğan, Hebat Alan, Onur Alsu, Ömer Faruk Aydemir, Tufan Kelleci, Kadir Bekmezci, Kadir Taşoğlu, Murat Ceylan, Cengizhan Akgün, Muhammed İldiz ve Yusuf Ensar Poyrazlı 11’i ile çıktı.

İLK 40’TA İŞİ BİTİRDİK!

Temsilcimiz karşılaşmaya son derece hırslı başlarken 38.dakikada son haftaların formda ismi Cengizhan Akgün ile 1-0 öne geçtik. Golden sonra da rakip kaleyi boş bırakmayan Teknik Direktör Levent Eriş’in Aslanları, 40.dakikada farkı 2’ye çıkardı. Golü Yusuf Ensar Poyrazlı kaydetti. 45+1.dakikada Etimesgut Belediyesporlu İbrahim Alan kırmızı kart gördü ve ev sahibi ekip 10 kişi kaldı.

2. GALİBİYETİMİZİ ELDE ETTİK

Karşılaşmanın ikinci yarısına skorun verdiği rahatlıkla çıkan bordo-beyazlılar, oyunun kontrolünü elinde tutarken, son dakikalarda Etimesgut Belediyespor ataklarını sıklaştırdı.  Bunun neticesinde 89. dakikada Yusuf Yıldırım farkı 1’e indirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Elazığspor başkent deplasmanından zaferle döndü. Bu sonucun ardından temsilcimiz 2.galibiyetine imza attı ve puanını 7’ye yükseltti. Elazığspor ligin 6.haftasında Salı günü evinde GMG Kastamonuspor ile karşılaşacak.