Gürsel Erol'dan Vekil Demirbağ ve Bulut'a eleştiri

CHP Elâzığ Milletvekili Gürsel Erol sosyal medya hesabından Ak parti Elâzığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve MKYK üyesi Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut'a eleştirilerde bulundu. Öte yandan AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Erol'a cevap verdi.

Gürsel Erol'dan Vekil Demirbağ ve Bulut'a eleştiri

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ artan gıda fiyatlarına karşı ekonomik krizle boğuşan vatandaşlara dikkat çeken önerilerde bulunmuştu. Bunun üzerine MKYK üyesi ve AK Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut’un Fırat Üniversitesinde yer alan kütüphaneye giderek öğrenciler ile buluşmasının ardından CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yaşanan bu durumlarla ilgili sosyal medya hesabından AK Parti vekillerine eleştiride bulundu.

Erol paylaşımında, “Elazığ’ın AKP’li vekillerle imtihan.. Biri çıkar “sebzeyi kilo ile almayın tane ile alın” der, diğeri Fırat Üniversitesi’ne kütüphane inşa ettiğini söyler. Çok yakında Elazığ’da görev yapan devlet memurları da sayemizde maaş alıyorlar derlerse şaşırmayacağım” ifadelerini kullandı.

BULUT: "SAYIN GÜRSEL EROL'UN KENDİSİYLE İMTİHANI"

Öte yandan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un paylaşımına MKYK üyesi, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut cevap verdi. Bulut,” CHP milletvekili Sayın Gürsel Erol’un kendisiyle imtihanı… Okuduğunu anlayabilseydi “biz” ve “ben”in ayrı şeyler olduğunu fark edecekti! Kütüphanenin yapım sürecini milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte yani “biz”yakından takip ettik. Evet bunu da AK Parti yani “biz” yaptık” dedi.

Gürsel Erol'dan Vekil Demirbağ ve Bulut'a eleştiri
Gürsel Erol'dan Vekil Demirbağ ve Bulut'a eleştiri