Kars, Hemşehrimiz Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz'e sahip çıktı

Vali/Kars Belediye Başkanı Elazığlı hemşehrimiz Türker Öksüz'ün vatandaşlarla birlikte Cuma namazı kılmasından rahatsız olan muhalefetin gündemi, Kars'ta büyük tepkilere neden oldu!

Kars, Hemşehrimiz Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz'e sahip çıktı

Göreve geldiği ilk günden beri vatandaşla iç içe olan, hafta sonunu bile Kars ve Karslı için geçiren ve her hafta Cuma namazını vatandaşlarla birlikte eda eden Vali Belediye Başkanı Elazığlı hemşehrimiz Türker Öksüz’e yapılan çirkin saldırı Kars’ta kınandı.

Yayınlanan görüntülerde görüleceği üzere içerisinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle camii bahçesinde oluşan yoğun kalabalık her Cuma namazı belediyenin önüne kadar uzuyor.

Öksüz, Cuma namazını Kars Belediyesi'nin hemen bitişiğinde yer alan Merkez Camisinde kıldı. Kars dışında bulunan bazı muhalif gazetecilerin ve siyasilerin de aralarında bulunduğu bir takım işgüzar, belediye binasıyla caminin iç içe olduğunun farkında olmadan Vali/Başkan Öksüz’e çirkin saldırıda bulundular.

Olay tamamen Vali beyin ezan okunduğu esnada Kars Belediye binasında görevi başında olup, Cuma namazına aceleyle iştirak etmesi nedeniyle yaşandı. Kalabalık cemaatin hemen arkasında namaz kılan Öksüz’e söz konusu çevre, art niyet göstererek namaz dağılırken çekilen fotoğrafları servis ettiler.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli