Kolin İnşaat'tan Elazığ'a devasa yeni bir yatırım daha!

Kolin İnşaat A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren yapı sektöründe sayılı markalar arasında yer alan Arslanlı Alçı A.Ş., yatırımlarını sürdürerek güçlenmeye devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kolin İnşaat'tan Elazığ'a devasa yeni bir yatırım daha!

Arslanlı Alçı A.Ş., Alçı Plaka Fabrikası İle Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Elazığ'ın köklü firmalarından biri olan Arslanlı Alçı A.Ş., Elazığ ve Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Kolin İnşaat bünyesinde faaliyet gösteren Arslanlı Alçı, alçı plaka alanında Türkiye'de söz sahibi olma hedefiyle yeni bir yatırıma daha imza atıyor.

Hedef Yurt İçi ve Yurt Dışında da Söz Sahibi Olma

Elazığ'daki yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Arslanlı Alçı, kısa bir süre içinde üretime geçecek olan alçı plaka fabrikası ile sektördeki varlığını güçlendirmeyi amaçlıyor. Fabrikanın kurulum aşamaları, son teknoloji makinelerle yapılarak üretim için gün sayıyor.

Arslanlı Alçı: "Yapının Arkasındaki Güç"

Yönetim kurulu üyesi ve eski Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile heyecanlarını ve mutluluklarını paylaştı. Video paylaşımında, "Daha fazla istihdam, daha fazla ihracat, ülke ekonomisine daha fazla katkı için hazırlanıyoruz. Az kaldı… Arslanlı 'Yapının Arkasındaki Güç' sözleriyle fabrikanın kurulum aşamalarını paylaştı. Paylaşılan video, kısa sürede büyük bir beğeni ve yorum alarak dikkat çekti.