Maçın hakemi tansiyonu yükseltti!

Tetiş Yapı Elazığspor evinde ağırladığı Kırklarelispor'a 1-0 mağlup oldu. Temsilcimiz bu sezonki 5.yenilgisini alırken, bu mağlubiyetle birlikte maç fazlasıyla 16.sıraya geriledik. Öte yandan bu mücadeledeki takdir haklarını rakip takımdan yana kullanan Hakem Erhan Kutlu'ya, tepki vardı.

Maçın hakemi tansiyonu yükseltti!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tetiş yapı Elazığspor, 10.hafta mücadelesinde evinde Kırklarelispor’u ağırladı. Bugün saat 13:00’te başlayan maçı, Şanlıurfa Bölgesinden Hakem Erhan Kutlu yönetti.

MAÇA, TARSUS ZAFERİNİN MORALİYLE ÇIKTIK

Geçtiğimiz maç deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’nu 2-1 deviren ve bu müsabakaya moralli başlayan bordo-beyazlılar karşılaşmaya Ahmet Doğan, Tufan Kelleci, Onur Alsu, Ömer Faruk Aydemir, Yusuf Ensar Poyrazlı, Cengizhan Akgün, Hebat Alan, Yiğitcan Erdoğan,7 Kadir Taşoğlu, Murat Ceylan ve Ömer Yıldız on biri ile çıktı.

EMRE BALKİ, DENGEYİ DEĞİŞTİRDİ

Müsabakaya iki ekip de temkinli başladı. 34.dakikaya kadar denge bozulmazken bu dakikada Kırklarelili oyuncu Emre Balki takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk 45 dakikada başka gol olmayınca Elazığspor soyunma odasına 1-0 geride gitti.

GOLÜ BULAMADIK, YENİLDİK!

Maçın 2.yarısında rakip kaleye daha çok yüklenmeye başlayan bordo-beyazlılar net fırsatlardan yararlanamadı. Zaman zaman duraklayan karşılaşmada başka gol olmayınca temsilcimiz 10.haftada evinde Kırklarelispor’a 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

MAÇIN HAKEMİ 67’DEN SONRA PEŞ PEŞE KART ÇIKARDI!

Maçın ilk yarısında olduğu gibi ikinci devrede de Şanlıurfa Bölgesi Hakemi Erhan Kutlu takdir haklarını konuk ekipten yana kullandı. Bu durum tansiyonun yükselmesine neden olurken, tribünler, oyuncular ve yedek kulübesi, hakeme itirazlarda ve tepkilerde bulundu. Mücadeleyi iyi yönetemediği belirtilen Hakem Kutlu, 67.dakikaya kadar kartlarına başvurmamıştı. Bu dakikadan sonra yaklaşık 25 dakikalık bölümde peş peşe kartlarına başvuran Hakem Kutlu, Elazığspor’dan Yusuf Ensar, Cengizhan, Ömer Yıldız, Ömer Faruk, Kadir’e, rakip ekipten ise Berkan Burak’a sarı kart gösterdi. Yedek kulübesindeki Murat Ceylan ise direkt kırmızı kartla cezalandırıldı. Mücadelenin sonunda hakeme tepki vardı.

ATEŞ HATTINA YAKLAŞTIK!

Öte yandan Tetiş Yapı Elazığspor bu mağlubiyetle birlikte bu sezonki 5.yenilgisini tatmış oldu. Git gide ateş hattına yaklaşan temsilcimiz 10 puanda kaldı ve maç fazlasıyla 16.sıraya geriledi. Bordo-beyazlılar 11.haftada deplasmanda Vanspor FK ile karşılaşacak.