Periler, Kayseri'de kayıp!

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Birevim Elazığ İl Özel İdare, deplasmanda Bellona Kayseri Basketbol'a 92-74 mağlup olarak ligdeki kötü gidişatını sürdürdü.

Periler, Kayseri'de kayıp!

Kadir Has Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Kayseri ekibi ilk periyotu 22-17 önde kapattı. İkinci periyotta da temsilcimize üstünlük sağlayan Bellona Kayseri Basketbol devreyi Glory Bassey Johnson performansı ile 53-35 önde tamamlandı.

3. periyotta etkili oyununu sürdüren Bellona Kayseri Basketbol, 21 sayı fark ile 3. periyotu 75-56 bitirmeyi başardı.

Son periyotta ise Kalani Chanel Brown’nın pota altında ve serbest atıştaki isabetli sayıları ile farkın kapanmasına izin vermedi. Temsilcimiz ise pota altında sayı bulmakta zorlandı ve hücumlardan eli boş döndü.

Bellona Kayseri Basketbol, bordo-beyazlı temsilcimizi Kalani Chanel Brown, Glory Bassey Johnson ve Tyasha Pearl Desiree Harris, Kitija Laksa’nın çift haneli sayılara ulaştığı karşılaşmada 92-74 mağlup etti.

Bellona Kayseri Basketbol’da 4 oyuncu, Birevim Elazığ Özel İdare ile oynanan karşılaşmada çift haneli sayılara ulaştı.

İki hafta üst üste kazanma başarısı göstererek moral bulan Bellona Kayseri Basketbol’da Kalani Chanel Brown 15, Glory Bassey Johnson 15, Tyasha Pearl Desiree Harris 14, Kitija Laksa 13 çift haneli sayılara ulaştı. Melis Gülcan ise takıma 8 sayı ile katkı verdi.

Bellona Kayseri Basketbol oyuncusu Amerikalı Glory Bassey Johnson, Birevim Elazığ Özel İdare karşılaşmasında yüzde 100’lük performansı ile dikkat çekti.

Kadir Has Stadyumu’nda oynanan Bellona Kayseri Basketbol ve Birevim Elazığ Özel İdare karşılaşmasında Johnson rakip potaya 15 sayı bıraktı. Sahada 22 dakika 10 saniye kalan tecrübeli oyuncu, 5 atış girişiminin tamamında sayı buldu.

1.91’lik boyu ile Johnson, Bellona Kayseri Basketbol potası altında 2, Birevim Elazığ Özel İdare potası altında ise 9 ribaund aldı. Johnson rakip oyunculara 3 faul yaparken kendisine de 3 faul yapıldı.

Bellona Kayseri Basketbol moral bulduğu Birevim Elazığ Özel İdare galibiyetinde, boyalı alanda rakip potaya 42 sayı bıraktı.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Kayseri temsilcisi Bellona Kayseri Basketbol, Birevim Elazığ Özel İdare karşılaşmasında boyalı alanda rakip potaya 42 sayı bıraktı. Yeni transferle hücumda daha etkili olan Bellona Kayseri Basketbol hızlı hücumda 28 sayı buldu. Rakibine karşılaşmada üstünlük sağlayan Kayseri temsilcisi, aradaki en büyük sayı farkını 27’ye kadar çıkarırken, 15 seri ile üst üste sayılar buldu. Top kayıplarından 20, ikinci şans sayısından 12 sayı bulan Bellona Kayseri Basketbol, benchten ise 34 sayı buldu.