Şampiyonlardan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş'e ziyaret

Antalya'da düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonasında derece elde eden sporcular, başarılarının ardından Kick-Boks İl Temsilcisi Abdulhaya Alan ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş'i makamında ziyaret etti.

Şampiyonlardan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş'e ziyaret

Antalya'da düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonasında derece elde eden sporcular, başarılarının ardından Kick-Boks İl Temsilcisi Abdulhaya Alan ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, sporcular, Genel Sekreter Ali Şiş'e verdiği destekler için teşekkür ettiler.

Genel Sekreter Şiş: "Sporcularımızın Başarılarından Dolayı Gururluyuz"

Genel Sekreter Ali Şiş, ziyaret sırasında sporcuları kutlayarak aldıkları başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade etti. Sporun ve sporcuların destekçisi olduklarını vurgulayan Şiş, il ve ülke sporunun gelişimi adına desteklerinin devam edeceğini belirtti. Sporcular ve Kick-Boks İl Temsilcisi Abdulhaya Alan'a yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sporcular ve İl Temsilcisi Şükranlarını İletti

Antalya'da elde ettikleri başarıların ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş'i ziyaret eden sporcular ve Kick-Boks İl Temsilcisi, gösterilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Sporun yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi adına sunulan katkılardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.