Tarhan: 'En sağlıklı şekilde vatandaşa hizmet edilecek'

Normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte restoranlar, 1 Haziran'da yeniden hizmete başlayacak. Elazığlı işletmelerde hazırlıklarına başladı.Lokantacılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan'da en sağlıklı şekilde vatandaşa hizmet edeceklerini söyledi.

Tarhan: 'En sağlıklı şekilde vatandaşa hizmet edilecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Haziran’da restoran, kafe, pastane gibi yerlerin yeniden faaliyete başlayacağını açıklamasının ardından Elazığ’daki işletmelerde hazırlık yapmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının memnun edici olduğunu ifade eden Elazığ Lokantacılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, tüm tedbirleri alarak, sağlıklı bir şekilde vatandaşa hizmet edeceklerini söyledi. Yeni dönemde işletmelerin 22’ye kadar açık olmasının sıkıntı yaratabileceğini ifade eden Tarhan, saatlerin biraz daha esnetilmesi gerektiğini kaydetti.

Haber Detay Görseli

TARHAN: SAAT UYGULAMALARINI İLERİKİ SAATLERE ÇEKEBİLİRLER

Elazığ Lokantacılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, “ Yaz aylarında bizim esnaflarımızın özellikle tatlıcılarımızın dondurmacı esnaflarımızın ve bazı büyük restoranlarımızın en çok hizmet verdiği sürede saat kısıtlamasını bize getirilmesi bizim için buruk bir sevinç oldu.  Ama ben inanıyorum ki İl Hıfızsa Meclisi ilgili adımları atıp en azından bu yaz aylarında biraz daha saat uygulamalarını ileriki saatlere çekip bizi tatmin ederler” dedi. Elazığ Lokantacılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan,pandemi sürecinde restoran işletmelerinin ekonomik olarak sıkıntı çektiğini de anımsattı.